shotter's nation.

image22

lyssnar på Babyshambles nya skiva :) Är bara på första spåret men ska uttala mig senare hur den var :) Gillar deras tidigare skiva (som jag till och med har fysiskt!) så hoppas den här håller samma kvalitét eller är ännu bättre :)

Hade engelskaprov imorse, jag tror det gick bra, hoppas det iallafall. Fast kommer ändå bli besviken på något dumt slarvfel jag gjort säkerligen >_<

Min helg och mitt höstlov är fullbokat! Kul :)

Ikväll, fredag:
- Träna
- Förberade inför morgondagens bröllop
- Gå på fest hos ivve!
Lördag:
- Bröllop!
Söndag:
- Fotbollsmatch, MFF-Elfsborg!
Måndag - Fredag
- Stockholm! ^^,

niiiice.

ja, mycket mer har jag väl inte att säga?

ni vet att ni älskar mig,
victoria.

juridik

min mormor nämnde nyss att jag nog skulle vara bra på juridik (vi diskuterade olika ämnen). Har aldrig tänkt på det förut. Eller jo lite, valde faktiskt samhälle som andraval just för att jag skulle vilja läsa juridik isf. Kanske ska läsa juridik i mitt framtida liv? :)

LÄTT ATT JAG SKA KÖPA DOM HÄR NÄR JAG FÅR PENGAR, JAG SKA SKA LÄRA MIG GÅ I DOM (finns i röd, cerise och blå också), 249:- på ellos:

image21

helvete.

ja, matten gick åt helvete, faktiskt :( så nu kommer jag få min första IG-varning på mycket länge förmodligen =/ och jag krossade en liten skål imorse, vilken bra start på dagen.
men jag fick iaf 4 poäng ifrån mvg på samhällsprovet, alltid något positivt :)

jag är hungrig, ska äta nudlar :) underskatta inte studentmåltiden! sen ska jag plugga engelska, prov på fredag, och det ska inte bli failure som imorse. hela den här veckan hittils har bara varit så jävla fail. Men jaja, livet kan ju inte alltid gå bra. Ikväll blir det ju relativt chill iaf, grey's anatomy och sånt :)




reign over me/vänner för livet.

image20

Alla ni som inte pluggar cpmatte borde ladda ner/ hyra/ köpa denna, som heter vänner för livet på svenska. Den är så sjuuukt bra. SE DEN! :)

konjugatregler och andragradsekvationer och allt möjligt skit surrar i mitt huvud, btw.

mattemattemattematte.

ohmygod. Har matteprov imorgon. Har jag börjat plugga? Nej. Förstår jag något? Nej. BAJSCPKUKFITTSKITMATTE! sådärja, aggressioner uttryckta. Matte inger inga andra känslor än ångest.

Ja, men man får väl gå och överbelasta hjärnan med lite matte ändå nu...


pusspuss!

wish me fucking luck.

alla heter glenn i göteborg.

åhåh, idag ska jag till gbg :D sts reunion party :D minnas malta, höra musiken <3 lovelyy. kläddilemma dock.
lite trist är att jag ska sitta på buss i 4 och en halv timme, åker hem 12 inatt är framme i malmö 04.30, yeey! eller inte o__O

men jaja :D så jag ska snart föna och fixa mitt hår och sno min mormors kajal ^^

KENTKENTKENT, älska deras nya skiva <3

kent - columbus, bara måste höras <3

vill säga så mycket - men vet inte hur.

image18


Åh, visst är det hemskt när man har så mycket känslor inom sig som man önskar man kunde släppa ut innan man exploderar. Så känner jag. Så mycket känns osagt och jag är rädd att alla min känslor och tankar bullrar upp sig och snart exploderar jag väll. Men det är så vi människor gör. Stoppa allt smärtsamt i det omedvetna och glöm skiten. Det är så jag har gjort. Men man vet inte hur man ska formulera sig, vem man ska belasta det med. Så därför lämnas det osagt och undangömt..

prestationsångest.

prov, plugg, betyg, omdömen, krav. studentens vardag, hejhej.
Jag blir så jävla trött av all press. Inte pressen jag får utifrån, utan inifrån. Egentligen ställs det inte så stor press på mig när det gäller skola. Det är mitt eget fel. Jag pressar mig själv till bristningsgränsen. För att jag vill få bäst. Inte för att överglänsa andra, utan för mitt egna självförtroende och det är jävligt jobbigt. Ett VG gör mig besviken. Andra jublar över det, men jag känner mig besviken på mig själv. Känner att det har lite att göra med att jag i hela grundskolan fått höra att jag "inte duger" pga mobbing och så vidare och nu vill jag få bra betyg för att visa för mig själv att jag visst duger, jag är bra på något. Med andra ord ställer jag ouppnåerliga krav på mig själv, och det tär på mig. Jag vet att det är näst intill omöjligt att lyckas få MVG i alla ämnen, men ändå så är det mitt mål. Ja, vad ska jag göra?