historia + städning?

Hejhej =)
Idag blev jag väckt 20 i 11 för att jag måste passa Elvis, jag är TRÖTT. haha.
Funderar på att göra min historia (shit, alltså, jag måste börja med den!) och sen städa, det behövs verkligen också!
Ack, vad tråkigt men tvunget.

Min last.fm radio hackar som fan, blir irriterad. Älskar att lyssna på den för att upptäcka nya låtar!
Nej nu ska jag ta mig en cigg,
vi hörs sen!

day & age.

jag älskar the killers nya skiva! Eller iallafall dom låtarna jag hört, dvs de flesta, tror jag saknar några bara. Men ja, jag älskar ju the killers så inte konstigt!

Jag har nyss ätit två chokladbollar, tjockis haha. Men dom är ju så SJUKT goda.
Idag var jag på stan med Addie, Ivve & Nonne, vi hade mycket trevligt och dom bjöd på GLÖGG vid hansa, HURRA! =D Älskar glögg.

Imorgon ska jag tvätta 08.00 - 14.00 =/ låt mig DÖ.  Sen ska jag till Ivve och hjälpa henne med psykologin =)

en snabbis.

Tänkte bara blogga en snabbis innan jag sticker till bussen, ska till min farmor på middag, mysigt, mysigt! =)
Var nyss med i kenzas tävling om 500 kr presentkort på kicks, vore kul att vinna, kanske kunde unna mig en ny parfym då? Eftersom jag typ har...eh...inga knappt! Haha, så jag får hålla tummarna! 

Nej, nu måste jag röra på mig!
Ha det bäst, vi hörs snart igen!
xoxo.

and we'll run for our lives.

leona lewis/ snow patrol - run, såå vacker!
Hej förresten, haha! Här sitter jag och typ dör av hunger, har inte ätit nått idag. Inte med vilje dock.
Var på stan med Addie & Ivve idag, mycket trevligt!

Är på säsong 2 av One Tree Hill nu, hurra! Det börjar ta sig, haha. Är snart klar med "när jag hör din röst", andra boken i twilight-serien. Den är sååå bra alltså...
Hm, annars har jag väl inte så mycket att berätta...Nästa vecka ska jag köpa stövlar och jacka!
Det är denna jackan (tror jag, haha). Skorna hittar jag tyvärr ingen bild på :(


twilight

Ja, så såg man TWILIGHT =D
först till det viktigaste; filmen var cpbra <3 årets film alltså! Jag blev faktiskt inte besviken som man brukar bli när man läst boken först, men Jacob och Billy såg inte ut så som jag tänkt mig! haha.
MEN...

jag har aldrig i hela mitt liv varit på en så pinsam och katastrofal bioupplevelse. Det var fullt av emofjortisar i hela salongen (nej jag är inte fördomsfull nu, jag menar allvar), och från början tänkte jag "jaja, det skiter väl jag i, jag ska se filmen". Men fick man det? NEJ, knappast. Så fort förtexterna började rulla skrek varenda själ i salongen som galningar. Okej, tänkte jag, kanske för att filmen börjar. Men nej...man ser första karaktären, dom skriker lika högt, nästa person, dom skriker igen. EDWARD KOM IN, åh herregud, taket lyfte och flydde till Afrika när dom började skrika. Asså jag skämdes nästan för att vara människa så pinsamt som det var. Hur kan man med skam och heder i kroppen bete sig så? En tjej framför oss bet sig i armen och bölade sig igenom ungefär hela filmen, alltså, helt jävla sjukt, jag har aldrig sett något av dess like! Jag förstår inte..nej jag kan inte beskriva det. Själv har man sett fram emot filmen skitlänge och så får man inte ens se på den i lugn och ro. Dom måste också ha sett fram emot filmen, men vad fan, kom dom för att se filmen eller för att bara skrika igenom hela?! Jag kände verkligen för att SLÅ alla som satt och skrek och bölade och gjorde "awwww" och "ååååååååh" och "iiiiiiiiiih" ljud genom hela filmen. Om någon av er som var där läser detta har jag bara detta att säga; SKÄRP ER FÖR FAN NI SKÄMMER UT ER SJÄLVA SÅ HIMLA MYCKET, NI ÄR SÅ SJUKT PINSAMMA, FÖR FAN, ANVÄND HJÄRNAN OCH INSE HUR MYCKET NI SKÄMMER UT ER.

Vet ni vad? Tokio Hotel- fjortisar är som sofistikerade advokater i jämförelse med dessa idioter!


sorry I couldn't wear your halo.

Hejhej!
Här sitter jag typ jättemätt :) haha.
Ska snart till skolan, det är öppet hus och tänkte kika in!
Idag har jag passat Elvis fram tills ca. 13:00, sen stack jag till stan och mötte Addie, vi satt på Subway och gick i stan och hade mycket trevligt!

Igår kom jag på en sak som jag glömt; att blondinbella gick i min paralell-klass i Stockholm, hah! Det ni! (pssst, hon var världens FJORTIS) Men ja, lite kul iallafall! Det var iallafall världens värsta skola, dom åren jag gick där var dom värsta!

2 dagar kvar tills vi ska se TWILIGHT! åh jag längtar <3 Hoppashoppashoppas att den är lika bra som boken, kenza skrev iallafall i sin blogg att den var jättebra, men ja, det är ju hennes åsikt men jag hoppas hon har rätt!

Hm, vad har jag mer att berätta? På torsdag ska jag till typ fastighetsägaren här i huset som har lovat att fixa en etta till mig. Han ska typ "utreda" mig, helvete också! Typ kolla så jag klarar att ha en egen lägenhet och sånt, herregud.

Snart måste man börja köpa julklappar. Ha! Där ryker alla pengarna, men ja, dom går åt något bra iallafall, dom går till att göra andra glada.

Nu har jag nog inte mycket mer att säga, men skriver väl snart igen!
// Vicky.


städning.

Tjohej :)
Just nu är jag hemma och passar Elvis, men hoppas att dom kommer tillbaka snart så jag kan gå ut...
Har städat mitt rum, eller ja, "städat"...plockat undan lite iallafall! Hehe.
Biljetterna till Twilight är bokade! Vi ska hämta dom idag, hurra! Vi ska se smygpremiären dessutom ^^,

Nej nu måste jag gå ut med Elvis!
pusshaj,


when you can live forever..

what do you live for?



Ååååh, nästa fredag har TWILIGHT premiär, längtar som fan!
Idag har jag varit i stan med Adrian, eller ja, först åkte vi till skolan och lämnade våra ledighetslappar. Jag pratade med Henrik torrboll (som jag har i historia A) om vad jag har att ta igen och han gav mig en tegelsten till bok och en massa uppgifter >_< Sen åkte vi till stan och hade allmänt trevligt :) Biljetterna till Twilight hade inte släppts än men hon sa att vi kunde komma tillbaks imorgon så fixade hon det ^^  

Imorgon ska jag passa Elvis på morgonen, ooorkar inte gå upp tidigt bara för det.

Såg självklart Grey's Anatomy idag, med en skål glass + fruktsallad! Tyckte avsnittet var bra, jättekul med Cristina, Meredith och Izzie bänkade i soffan på Dermatology avdelningen haha.

Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva...haha.
Godnatt!
/vicky.

bloggar för hela slanten.

Hejhej!
Det har varit en lång och extremt tråkig söndag. Var tvungen att vara hemma hela dagen för att passa Elvis (vår hund). 10.30 - 17.00 satt jag bara inne! Och känner man mig så vet man att jag hatar att bara sitta inne hela dagarna, haha. Lena hade ungefär lika tråkigt eftersom hon inte heller hade något att göra och bara väntade på att jag kunde gå ut, så vi satt och beklagade oss i telefonen. Tillslut åkte vi till City Gross iallafall. Jag köpte bara en choklad men ändå, det var trevligt att komma ut lite! Söndagar alltså, alltid lika tråkiga.

Har nyss suttit och läst massa bloggar, det är helt makalöst hur man kan bli så insatt i andra människors liv! Istället för att ta tag i sitt eget sitter man och gottar sig i alla andras problem och lyckor, sån är bloggvärlden!

Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra..förmodligen ingenting. Usch vad tråkigt. Jag vet bara att jag ska ut på stan på onsdag, alla andra dagar är..ofyllda.

Jag har ångest. Måste nog skriva av mig om det. Jo det är såhär att jag råkat göra av med alla mina pengar (som jag ALLTID gör, lär mig aldrig, så himla hemskt) och jag verkligen behöver pengar av diverse anledningar..och jag vet inte vad jag ska göra. Vill inte be min mormor om pengar men vad fan ska jag göra?! Fyfan. Och sen så ska ju studentflaket betalas också...herregud :(

Orkar inte tänka på det. Vet inte vad jag ska göra! Dagens I-landsproblem kanske ni tänker, men det är ett större problem än det kanske låter. Jaja, orkar inte skriva mer om det.

Nu ska jag ut och röka, lyssna lite till på musik och sen se på tv/sova antagligen :)

Godnatt!
/vicky.

should've been strong, yeah I lied.

hejhej!
Här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på musik :)
Idag var jag i stan med Ivve, satt på Espresso House länge och fikade och gick sedan i affärer, mycket trevligt =)
Igår var det EMA-galan, tyckte den var jättebra.
30 seconds to mars vann två priser!  Älskar dom! Jared Leto är så snygg dessutom <3

På onsdag är jag dessutom parkerad utanför Filmstaden för jag & ivve ska bannemig ha biljetter till premiären av twilight den 21 november, <3 För er som inte vet så är det filmen av boken Twilight som på svenska heter Om jag kunde drömma (första boken). Det finns fyra böcker, tre är utgivna på svenska. Jag har bara läst första hittils men den är såååååå bra! Läs den!

Nu ska jag glo på tv eller nått, vi hörs!



it's official...

..jag är nog världens sämsta bloggare! Haha. Säger att jag ska uppdatera ofta men gör det inte ^^ Men ja, jag försöker.
Idag är jag hemma typ hela dagen för att jag måste passa hunden.
Kollar just nu på klänningar på
www.stylebystars.se, sååå fina! 

Imorgon är det träning igen! (och min träningsvärk har inte ens försvunnit än...). Men måste komma igång med det ordentligt, är ju sjukt otränad.. 

När jag var i Grekland planerade jag massa bra saker jag skulle göra när jag kom hem till Sverige, men jag gör mest ingenting...Jag skulle skriva på min bok, söka jobb, åka till Stockholm med Adrian (och London, haha). Känner mig mest jättelat.

Igår var jag på stan med Lena, mötte henne på hennes praktikplats (och fick jättegod chokladkaka). Vi satt på Gustav och diskuterade gamla minnen, verkligen roligt. Saknar gamla tider riktigt mycket ibland...

Jaja, nu ska jag snart gå ut med lilla Elvis, hihi =)
Hörs senare (men inte SÅ senare hoppas jag)