sommar.

Hej!
Vädret är underbart och jag är sugen på att shoppa sommarkläder. Är sugen på en kort, vippig kjol, typ som nån av dessa.



första H&M, andra Gina Tricot och den sista är från Topshop.
Imorgon har jag prov i naturkunskap, wish me luck!

test.

Nytt utseende, testar signaturen!

mon cherie.



Älska bilden/reklamen. Fashion, fashion!
Parfymen är dessutom jättegod.

Förlåt för att jag inte har bloggat, har inte riktigt orkat eller haft tid. Men det har väl inte hänt något speciellt, har mest gått i skolan och fikat, fikat, fikat, haha!
Nu har man ännu mer orsak att fika för vädret är så underbart! Imorgon ska det bli 23 grader, så himla skönt. Dock ska jag vara i storkök hela dagen, tyvärr.

Nä, nu ska jag kolla på sista-minuten resor! Vill resa!

det här är ingen saga, det här är min sanning.

Hej! Ni får ursäkta att jag skriver massa känslomässigt här nu, men jag känner för att skriva.

Nu är det såhär att igår var det 3 år sen min mamma gick bort.
Jag bara önskar att du vore här, att jag kunde höra din röst och ditt skratt.

Jag vet att du mådde dåligt men jag hade aldrig i mina vildaste fantasier tänkt att du skulle dö (att ett ord med endast två bokstäver kan låta så hemskt). Men i och för sig, vilken 15-åring kan tänka tanken att ens mamma ska dö? Jag bara tog för givet att du skulle bli bättre och få komma hem igen. Du var så glad dagen innan, sa att vi skulle ta promenader tillsammans nu när våren började komma, men så blev det aldrig. Helt plötsligt vände det och den längsta helgen i mitt liv började.
Detta är något jag inte ens önskar på min värsta fiende, smärtan och paniken. All luft försvann ur mig, jag fick verkligen ingen luft. Jag bara väntade på att jag skulle vakna, hoppades på att det var en mardröm.

Jag kan skriva så mycket mer (har redan raderat flera rader), men det orkar jag inte. Allt jag kan säga är att jag saknar dig & jag älskar dig då, nu och föralltid. Du är mitt hjärta, min ängel. Det är svårt att leva utan dig, mamma, men jag vet att du finns här någonstans och ser mig & jag är glad för alla minnen med dig, det är dem man får se till istället, alla underbara minnen. Och de är många <3

Jag älskar dig,
R.I.P mamma,
10/10 1967 - 24/4 2006



If someone said three years from now,
you'd be long gone, I'd stand up and punch them out
'cause they're all wrong, I know better, 'cause you said forever and ever, who knew?

When someone said count your blessings now
For the long gone
I guess I just didn't know how I was all wrong
But they knew better, still you said forever
and ever,
who knew?

And time makes it harder
I wish I could remember
But I keep your memory
You visit me in my sleep
My darling, who knew



With the birds I'll share this lonely view

Hej! Det var längesen, men jag har inte haft någon ork att skriva, för lat, haha.
Idag var jag iallafall i stan hela dagen med Adds + en liten stund på jägersro, mycket trevligt men jag är lite död i benen, haha.

Detta är iallafall vad jag shoppat de senaste dagarna (och självklart mat + massa fika, haha)



Hårfärg; H&M
Linne; H&M
Topp; Gina Tricot
Trosor; Gina Tricot
Jeansleggings; Gina Tricot

(provade jättefina skor på Bianco idag förresten, men mina tår trillade ut från dom, synd..för dom var riktigt heta!)

just live your life.

Hej, godmorgon, whatever!

Jag sitter och dricker en Burn och är lite uttråkad. Lena väckte mig halv 10 så jag har varit vaken rätt länge. Igår var Adds, Lena & Jeronimo hemma hos mig. Jag och Adds bestämde oss för att gå till hemköp och det slutade med att vi köpte smulpaj (nivet, den på reklamen som man bara häller i en form och stoppar i ugnen) och vaniljsås och fyfan vad gott det var! Varför baka egen när man kan köpa sån? Säger jag som går hotell och restaurang linjen, haha.

Sen hade vi allmänt trevligt i mitt pyttelilla kök och skrattade bland annat åt Lenas & Jeronimos "vackra" sångröster på Singstar, haha.

Idag är iallafall fika och plugg planerat, om man kombinerar det blir det lite roligare att plugga!



en bild från när anna var på visit i februari :)

shopping + fika.

Åh, vad jag älskar shopping & fika!

Nu är iallafall studentklänningen och skorna fixade, hurra!



you wish you could see it..

let's spend some money.

Hej!
Ja idag har varit en seg dag, det var ju matlagning, behöver jag säga mer? Men annars gick det faktiskt bra, jag gjorde hallonmousse och den blev god, hehe.

Idag har jag även fått mitt nya bankkort + mitt "gamla" nya från Nordea och lappen från polisen, det har visat sig att dom fått in mina kort, så jag ska gå och hämta dom imorgon eller något. Lite surt att jag måste betala för det nya legget som jag beställt, nu när jag får tillbaks mitt gamla, men jag är iallafall glad att jag får tillbaks det, så slipper jag oroa mig. Det gamla kortet ska jag bara klippa itu direkt. Åh, mitt älskade csn-kort hittar hem till mig igen, hej rabatter! Även om jag lyckats snylta på Adrians csn-kort den senaste veckan, kontrollerna på csn-kort i butiker ligger helt enkelt i minus, inte för att jag klagar.

Nu till tråkigare saker, imorgon är det prov i Samhälle, i och för sig kan man fixa det utan att plugga, men jag måste ändå plugga lite för att känna mig säker, samt att ett PM till det muntliga i svenska B nationella ska vara klart imorgon. Jag är jätteorolig för det. Det är i stunder som dessa som man längtar ännu mer till studenten.

Wow, det blev ett relativt långt inlägg för en gångs skull, haha. Kanske inte med så mycket meningsfulla saker, men ändå långt. För det är ju kvantiteten, inte kvaliteten, eller vänta, det är ju fel. Men i detta fallet kan det få vara så! =D

studenten 2009!

damdadidam ..



mössan har kommit! plus glas, visselpipa, kondomer och penna.
det börjar närma sig glatt folk, det börjar närma sig. student - 09.

måndag.

Hej!
Imorgon är det skola, det känns konstigt..och tråkigt.
Idag var jag på kalas först, sen så var jag i stan. En trevlig dag helt enkelt. Jag har tyvärr inget mer kul att säga men denna är skoj;




HAHAHAHAHAHAHAHA, så klockren.

söndag.

Söndagen spenderade jag till en början med att tvätta och sedan sola i mitt fönster, haha. Det var faktiskt jätteskönt med nrj på högsta volym och solen i ögonen. Jag älskar det här vädret!

Sen träffade jag lenis och efter ett tag även adds & ivve. Vi gick mest runt och hade kul.
Sen var vi hemma hos mig och såg på bland annat Wipeout, haha, det är såå kul.

Snart är det skola..rättare sagt om 2 dagar, det är lite sorgligt, trots att jag vill ha tisdag nu, så vill jag gärna skippa skoldelen, haha.


sola.

sola i fönstret är skönt! ♥

lördag.

Hej, här sitter jag och äter päron splitt. Ska snart träffa Adds & Ivve, var vet jag inte dock, haha.
Sitter sålänge och kollar på Sandor slash Ida, har läst boken men inte sett hela filmen. Boken är iallafall jättebra.

klänningar.

Jag och Ivve har bestämt oss för att åka in till stan och leta klänningar..mest till mig, för hon har ju redan en. Det är jag som sitter lite i skiten gällande studentklänningar. Studenten i all ära men det är mycket klydd också. Jaja, nu ska jag snart ut och ha kul och prova klänningar! Vi hörs senare idag. Puss!  ♥

PS. Jag har inte rökt på hela dagen, okej, dagen har bara börjat men jag vaknade lite i 10 och morgonciggen är så god, men jag har fortfarande inte rökt, visst är jag duktig? 

makes me wonder.

Godmorgon!
Vi hade jättetrevligt hos Laila igår, verkligen skitball. Vi åt massa god mat, rökte vattenpipa och satt och hade det mysigt. 

Trots att jag kom i säng typ halv 2 så vaknade jag redan klockan 10. Så jag sitter här och har tråkigt, haha.
Fördriver tid genom att lyssna på musiklistor på youtube, t.ex top 10 songs of 2000 och sånt, jättekul!

Jag har typ inte så mycket mer att skriva, men vi hörs senare! Puss ♥

klantarsle.

Hej hej.
Jag sitter just nu här med Lena, Ivve var också här men hon gick nyss. Vi sjöng singstar och åt pasta och hade skoj. Idag skulle jag ta ut pengar på banken & gjorde då den katastrofala upptäckten att det ju är påskhelg och alla banker är stängda. Vilket innebär att jag har inga pengar fram tills på tisdag. Bra, Vicky, jag lyckas alltid klanta till mig på något sätt. Jag i ett nötskal.

Men nu ska jag gå och slå Lena i Singstar, eller nähä, hon ska tydligen sjunga solo.
Ikväll ska vi till Laila, äta & röka vattenpipa, mums! Men jag bloggar nog inatt eller imorgon!

Puss ♥

ikea med mera.

Hej!

Det blev faktiskt Ikea idag, kollade på garderober men inga passade, de som har dem rätta måtten för min hall har utgått ur sortimentet, men jag pratade med min mormor och det löser sig nog ändå.
Vi fikade på Ikea, det var mysigt, jag älskar Ikeas restauranger, det är förmodligen det bästa Ikea har? Jag älskar att gå och kolla på alla möbler och tillbehör, men när man väl letar efter något speciellt är det ett jävla MÖG att gå runt där, haha.

Som ett trevligt avslut på denna dagen kom Adds, Ivve & Lena till mig, vi hade minst sagt kul och den historien berättar nog
Adrian själv bättre!

För att gå över till något helt annat så har jag, förmodligen segare än alla andra, hittat till Black Ascots blogg. Tyvärr fick inte jag följa med från början utan hoppade direkt in i inlägget där det berättas att allt bara var ett påhitt, en historia & att det inte är en riktig person. Väldigt trist, eftersom jag, efter att nu ha läst nästan alla inlägg, märkt att detta är nog den bäst skrivna bloggen jag nånsin läst. Det är så rakt på, så ärligt, vackert och samtidigt väldigt tragiskt. Sättet den är skriven på är så perfekt, poetiskt på ett sätt. Så vill jag också skriva, jag vill också att mina ord ska flöda så vackert när jag skriver, men tyvärr gör de ju inte det. Ja, jag ville bara säga detta iallafall, nu somnar jag rätt på tangentbordet snart.

Vi hörs imorgon! Puss ♥


godmorgon!

Hej & godmorgon,
eller ja klockan är 12 men ni fattar. Jag var faktiskt uppe redan halv 10, börjar vakna tidigare och tidigare, haha.
Jag har laddat ner ett antal nya bra låtar, så dom ska in på min iPod nu.
Idag blir det typ stan/Ikea, något sånt, hehe.

Igår var Jackie & Laila här, vi såg film, Because I Said So, eller Tre systrar och en mamma som den så tråkigt heter på svenska. Jag har redan sett den innan på bio, men den är jättemysig och kul!

Nu har jag Adds & Ivve på cam och det är skoj, men jag hinner ej skriva mer nu, vi hörs senare! Puss.

onsdag.

Hej!
Ja idag var man i stan med adds & lena, vi spatserade och hade mycket trevligt och konstaterade att typ alla shoppade förutom vi, haha.
Sen så gick Lena för att träffa Jeronimo så jag och Adds satte oss på Espresso House där vi satt och bara snackade och glodde på folk i flera timmar. Jag måste bara säga att som vi diskuterade, jag uppskattar verkligen att jag kan snacka om allt med dig Addie, det är så skönt & befriande, & vi är bäst på sånt, haha :D Så ja det ville jag bara säga =)
Efter en stund kom Ivve, vi satt ett tag och snackade och hade trevligt men vi gick kort därefter eftersom busskorten går ut klockan 20.00, haha stackars Ivve, som nästan bara åkte fram och tillbaks!

Imorgon blir det förmodligen Ikea, så jag kan få det överstökat, haha.
Och ikväll är det bara SKIT igen på tvn, gissa varför? Jo för att det är hockey såklart, men det har jag ju redan avreagerat mig på i förra inlägget så jag ska bespara er det denna gången.

Puss!

all denna sport.

Hej!
Idag var jag i stan med först Lena, sedan Adds & Ivve. Mycket trevligt med fika på Espresso House och allt!
När jag kom hem märkte jag att det inte blir något Desperate housewives, för att det är hockey på tvn. Även sexan har ställt in alla sina program fram till klockan 22.45 på grund av fotboll.

Jag tycker bara det är så jäkla störigt när sport tar över den vanliga tv-tablån. Införskaffa en sportkanal som är kostnadsfri där dom kan visa all sport, så kan vi andra få se våra program ifred! Det låter väl som en bra lösning?

Suck.

Shopping addict.

Sitter och kollar på H&Ms hemsida, vill shoppa!



Kjol - 198 :-
Topp - 149 :-
Skor: 298 :- båda två.
aaaah, nu ska jag kolla asos, så jag återkommer haha.

tiiisdag.

Fairytales don't always have a happy ending, do they?

Godmorgon!
Här sitter jag, glad som en lärka, klockan 20 i 10, okej jag överdrev lite, men det var så kul att säga "glad som lärka".
Hoppas det klarnar idag med, jag vill ha sol!

Jag tvättade igår morse och ja, det är segt och tråkigt, men det är skönt att ha massa rena kläder nu, hehe.

Nä, nu ska jag ta min frukost. En cigg. haha.

just another manic monday.

Hej, hej.
Måndag och det är lov, så härligt!
Idag var jag i stan med Adds, Ivve & Lena, vilket var mycket trevligt. Jag & Lena åt hamburgare, pommes, jordgubbar, persikor och sharonfrukter på ca. 10 minuter, vi var lite småsugna, hehe.

Sen införskaffade jag mig lite produkter såsom mjölk, smör & te bland annat. Så nu ska jag dricka te hela kvällen lång ungefär haha. Te, jag har saknat dig!

This is project runway..

Sorry, tvn kallar!

lördag.

Hej!
Dagen började med att jag stack till stan med Adds, vi spatserade i det härliga vädret, åt & fikade. Sen fram emot kvällen sågs vi igen, denna gången även Ivve, vi fikade på espresso house och gick sedan till bo01. Det slutade med att vi promenixade halva malmö runt, men det var jättemysigt! Sen slog vi oss halvdöda ner på mcdonalds, haha.

Och nu sitter jag här hemma & funderar på att käka något.
Har ångest över allt skit jag käkat de senaste dagarna, usch, känns som att jag blivit jättefet.
Borde typ börja på size zero-diet, för att gå ner fort.

Haha, men nu ska jag hitta mat & kolla på tv!
Puss.

nähä.

tji fick jag. Polisen kan inte skaffa tillfälliga bevis, jag kan inte skaffa e-legitimation utan kuvertkod, behöver legitimation för att få kuvertkod, kan inte ta ut pengar, kan inte skaffa leg utan personbevis, helvete vad klyddigt.
Men vi försöker lösa detta.

friday!

Godmorgon!
Det är jättefint väder ser jag, och trots allt måste jag bli lite glad! Idag ska jag till polisen och få ett tillfälligt bevis på att jag är jag..sen måste jag väl förmodligen göra ett nytt leg på banken, suck det är så himla krångligt. Och nu KOSTAR det att göra leg, fyfan.
Nä, nu ska jag köpa en Burn eller något, puss.

duktig idiot.

Bra, vicky, jättebra. Har lyckats tappa mitt leg, bankkort och csnkort. Hurra!
Ska till polisen imorgon, ska sova snart.
Vi hörs imorgon, puss!

solsken.

Jag kunde knappt tro mina ögon när jag såg att klockan är snart halv 8 och det fortfarande är ljust ute, helt underbart!