godmorgon.

Godmorgon!
Okej, jag vaknade faktiskt för 40 min sen men ändå. Vaknade först 9, och jag somnade halv 4, fyfan. Så jag fick kämpa med att somna om vilket jag tydligen gjorde tillslut!
Idag på dagen vet jag inte vad som händer faktiskt. Ska duscha nu iallafall! Så jag skriver mer senare!

puss ♥

thank god it's friday.

Godkväll allesamman!
Jag var nyligen på träningen, mycket skönt att träna måste jag säga! Jobbigt som fan men ändå, haha. Ska bli jäkligt skönt med helg, fast jag måste plugga..
Annars har jag väl inte så mycket att säga tror jag. Jag är i DESPERAT behov av batterier, så det ska jag definitivt införskaffa imorgon, min datormus fungerar knappt nämligen, det är det negativa med trådlösa tangentbord och musar.

Nä, nu ska jag nog glo på tv eller nått!
puss ♥

my tears dry on their own.

tjoho!
Ingen skola idag, jävligt skönt! Jag väntar på att Lena ska bli klar sen ska vi ut i stan, jag är så jävla hungrig så jag ska ÄTA.
Satt och kollade på hur dom retuscherar kändisar och modeller på http://www.tyras.se , asså det är  heltsjukt men måste erkänna att det gör mig gladare att se hur dom ser ut egentligen. Dom är inte så jävla speciella egentligen, Photoshop gör dom vackra. Lite ego-boost måste jag säga!


jag älskar den här bilden :)

duktig vicky.

Hej!
Idag känner jag faktiskt att jag varit duktig! Dagen började med Historia kl. 8 på morgonen, inte så kul. Men både jag och Lena arbetade skiteffektivt idag, har skrivit mycket på mitt arbete nu! På religionen gjorde vi inte så mycket, samhälle "slapp vi" ungefär, eller ja, vi fick en uppgift men vi gick och åt, haha. Sen när jag kom hem så bestämde jag mig...nu jävlar skulle jag städa! Så här sitter jag, dricker en Burn och känner mig duktig. Har städat hela lägenheten, slängt skräp och bokat tvätt-tid. Känns skitbra!
Nu har man ju bara allt plugg kvar...suck. Nästa vecka har jag två prov och säkert massa inlämningar.
Men imorgon har vi inga lektioner, så vi slipper gå till skolan, fyfan vad skönt det ska bli att få börja helgen lite tidigare!

Jag hittade ett jättegulligt duschdraperi på Lagerhaus idag som jag tror jag ska köpa (att duscha i badkar utan duschdraperi börjar bli lite drygt måste jag säga...och blött!).

Nej, nu ska jag ta mig en välförtjänt cigg!
puss ♥


my heart knows me better..

than I know myself, so I'm gonna let it do all the talking.

hejhej,
just nu är jag så sjukt trött så det finns inte, känns som att all energi runnit ur mig, inte för att jag egentligen jobbat SÅ hårt, men jag vet inte, känner mig bara helt dränerad på energi. Skyller allt på dålig sömn och det faktum att det är januari månad. Jag borde städa...& plugga. Men alltså, jag orkar bara inte. Känner mig så himla lat, jag bara sitter och gör ingenting hela tiden, ingenting blir gjort här hemma. Men jag vill egentligen inte vara såhär lat jag har bara...fastnat helt enkelt.

Jaja, kul nyheter är att jag fyller 18 om 52 dagar! Hehe. Det ser jag fram emot!
Samt att Twilight kommer ut på DVD den 29:e april, den går att boka på CDON.com så det funderar jag på att göra.

Nä, nu ska jag nog börja på min argumenterande uppsats!

puss ♥

twilight för hela slanten.

hejhej,
tänkte bara slänga in några rader innan jag går och lägger mig, ska upp kl 6 imorgon.
Har läst på http://www.twilightsweden.se och twilight filmen kommer ut i Sverige den 29 april. Längta? JA.
Och New Moon (Andra delen i Twilight-serien) -filmen kommer ut 20/11, det är inte säkert att det blir samma datum i Sverige men låt oss hoppas det!

Nä nu måste jag sova, puss!



"Och ljudet av ditt hjärta", fortsatte han mjukt, lite allvarligare men fortfarande leende. "Det är det viktigaste ljudet i min värld."

well the truth hurts, lies worse.

ja, så är det.

Jag är så jäkla seg känner jag. Förmodligen för att jag bara sitter hemma och gör ingenting men ändå. Är helt frusen också. Känner att min PMS-nivå är hög som fan också, förlåt alla som jag irriterar eller kommer irritera! Choklad hade inte suttit fel, nej...

Jag känner bara för att gå och lägga mig under täcket och gå upp i typ..mars?

naturkunskap.

Hej gott folk!
Ja, idag var det som sagt naturprov och det gick...inte så bra. Såg efteråt att jag svarat fel på flera :( Men men, tror jag fick godkänt iallafall, får väl nöja mig med det. Men det roligaste idag var att Adrian klarade sin teori och har därmed körkort nu, grattis vännen =D=D <3

Maten idag var katastrofal, skolmaten har verkligen sjunkit som fan, så jävla äcklig mat.
Vi slutade tidigt idag och jag har typ inget att göra, skulle kunna börja på min argumenterande uppsats men jag orkar inte, så jag är jävligt uttråkad.



för att den är så bra :)

sängen kallar.

hej!
Nu har jag, med stor hjälp av lena via telefon, fått in lite av naturkunskapen i huvudet. Får hoppas det sitter kvar tills imorgon för nu ska jag gå och lägga mig, läsa lite och kolla på tv och sova! Det ska bli skönt.
Vi hörs imorgon!
puss ♥


plugga.

Fy vad jag hatar att plugga. Tänkte bara gnälla lite innan jag (försöker) fortsätter att plugga. Jag hatar artkunskap och alla fåglar som ser likadana ut och alla blad som ser likadana ut. Usch. Varför ska man alltid få ångest över prov? Det är ju inte hälsosamt helt enkelt.

skolan.

hejhej!
Jag sitter just nu i datasalen i skolan, har historia men orkar helt enkelt inte göra mitt arbete. Imorgon har jag prov i Naturkunskap så jag måste plugga häcken av mig ikväll, jag hatar att plugga sista minuten men ändå gör man ALLTID det, fast man säger till sig själv att "denna gången ska jag inte bara sitta dagen innan och plugga". Men man får väl skylla sig själv.

Nej men nu måste jag gå!
puss!

hemma.

Hej, nu är jag hemma igen!
Var en snabbis i stan med Adrian & Lena, Adrian skulle hämta en mycket fin jacka på H&M.
Sen åt vi på Burger King, andra dagen i rad, haha.

Iallafall nu är jag hemma igen och om ett tag kommer Adrian, Ivve & Lena hit. Singstar, såklart.
Påtal om Singstar så har vi upptäckt en mycket bra låt på Singstar Rocks, The Beautiful South - A Little Time. Så jäkla skön låt;



Nej, jag tror jag ska gå och handla lite mat & dricka. Är så sugen på något...onyttigt!

elite models

Åh, vad jag inte hade gett för att få vara fotograf för elite models.


modell; Emma Å

kungahuset


bild lånad från expressen.

Nu har expressen startat ett nytt "dokument" som handlar om kungahuset, vad som pågår bakom kulisserna. När tidningarna börjar skriva om sådant här börjar man liksom undra om dom har brist på nyheter. Men jag antar att det finns många 40+ som läser "DAM" varje vecka och håller koll på vad Silvia åt igår. Jag är dock inte en av dom. Kungahuset intresserar mig bara inte, & att allt inte är som den perfekta fasaden på utsidan, ja det kunde väl vem som helst räkna ut? Dom är ju trots allt bara människor.

artkunskap.

Godmorgon!
Förlåt för att jag aldrig skrev igår!
Jag sitter och pluggar Artkunskap och det är så sjuuukt tråkigt, kommer aldrig få in alla 5 miljoner blad i huvudet + alla fåglar, jävla skit.
Än en gång är det söndag och söndagar suger helt enkelt. Vilodag, my ass. Ångestdag låter bättre?
Nu känner jag mig lite stressad över skolan, usch. Kan det inte bli den 5:e juni nu?


http://k41.pbase.com/u45/alb123/upload/28853916.DSC_0873Lvsanger.jpg
Phylloscopus trochilus; blåmes. Det ni!

puss ♥

thank god it's friday.

tjuhu,
titeln är kanske lite fel med tanke på att det egentligen är lördag nu, men iallafall, det är fortfarande fredag för mig.
Kvällen i ära har jag varit med Adrian, Ivve & Lena, mycket trevligt. Vi har sjungit för våra liv och sovit på varandra och lite allt möjligt, sånt där trevligt!
Jag ska snart sova har jag planerat för jag känner mig jäkligt trött. Lite bilder från kvällen får nog komma imorgon eller något, annars kommer det säkerligen finnas på min bilddagbok = vickyylicious, där ni kan få se mycket mer bilder än ni får se här, haha. Jag är lite sådär urkass på att posta bilder på bloggen, förlåt.

Nä, mycket mer orkar jag inte skriva just nu, vi ses lördagmorgon/förmiddag!

puss ♥

schlager.

hejhej,
Idag är ingen vanlig dag nej, för idag fyller Anna 19 år, grattis hjärtat <3 Hoppas du får en underbar dag!

här sitter jag med lena, hon sjunger (se galer) singstar schlager och jag lyssnar mest och snackar med ivve. Haha, mycket roande måste jag säga. Idag hade jag två korta dryga lektioner, yrkesteori & samhälle. Men det var helt okej, ändå kort dag och idag är det fredag. Hurra!

nä nu ska jag återgå till lena, haha.

puss ♥

ny frisyr!

Hallå ja,
orkar nog inte skriva så mycket för jag är trött men ska skriva lite iallafall.
Adrian har klippt mitt hår som planerat och det blev jättefint, det är så skönt att ha kortare hår igen! När jag får till en bra bild ska jag posta det, men just nu är mitt ansikte verkligen inte på foto-humör tyvärr.
Vi åt först kebab sen såg vi Generation Fett och det ledde till den briljanta ideén att göra frasvåfflor, haha.
Ännu briljantare var adds idé att sätta ketchup på dom, vilket inte slutade så lyckat, så det blev vaniljyogurt + müsli istället (jag har ingen sylt såklart). Nevertheless, så var det jäkligt kul.
Sen kollade vi på massa olika hotell på Rhodos, & vi hittade vårt favorithotell och vi ska dit, så är det bara!

Nä, nu ska jag se slutet av Little Black Book sen ska jag sova,
puss ♥

studiedag!

Tjoho, idag är det studiedag! Jäkligt skönt.
Jag vaknade redan 8.50, min biologiska klocka måste ha ändrats sen jag började skolan, haha. Normalt sett hade jag inte vaknat förrens 10-11. Igår omformaterade jag min dator, är så trött på att den hackar och allt hela tiden, får upp pop-ups hela tiden och trojaner. Nu är det iallafall bättre, hittils, haha. Ska iallafall köpa en laptop sen när jag blir 18, har ju ändå mobilt bredband så det blir ju super! Vill ha en röd Sony Vaio, men dom kanske är lite over-prized? Jaja, får se.

Har nyss varit i stan med Adrian & Lena iallafall, trevligt, trevligt. Just nu sitter Adrian och skriver kunskapsprovet för körkortet, så jag håller tummarna för honom!
Påtal om Adds så ska han faktiskt klippa mitt hår idag, hurra!
Imorgon är det fredag vilket innebär träning + singstarkväll hos mig (börjar bli lite av en tradition faktiskt)!

Nä, mycket mer har jag inte att berätta just nu!

puss ♥



*cut cut*

tisdag.

Hej alla därute (inne förmodligen egentligen) i den dystra vinterkylan.

Jag är trött, som vanligt, och frusen. Jäkligt hungrig också om jag får lov att säga det...ska nog göra lite mat snart.
Hade en seg dubbellektion i Naturkunskap imorse, vi snackade om näringsvävar och jag är fortfarande lite förvirrad över det. Naturkunskap har aldrig varit min grej, jag har liksom aldrig varit bra på det.
Iallafall, sen var jag på stan och fyndade igen på Gina Tricot (!), denna gången ett par svarta jeans för 99:-. Jag är jätteglad för har velat ha ett par svarta jeans jättelänge. Så jag är nöjd!
Ikväll ska jag bara duscha, äta & ta det lugnt. Vila ut inför imorgon, matlagning. Gå upp klockan 6. Aaahh.

Idag är faktiskt dagen (eller var kanske man ska säga, med tanke på tidsskillnaden) som Obama flyttar in i Vita huset och svär eden som gör honom till USA:s 44:e president. Detta är en historisk dag för USA. Jag hoppas verkligen att Obama gör det bästa av sin tid och förändrar USA till något bättre. Det är många krav som ställs på honom, men jag hoppas han hanterar det väl. Jag önskar honom all lycka till iallafall! =)


Gynning.


Taget från Carolina Gynnings blogg (http://blogg.stureplan.se/gynning)

"Det var så obehagligt i natt för jag hade en sådan läskig dröm! Jag drömde att "blondinbella" var ett otäckt virus som drabbades stackars vilsna ungdomar i Sverige. Det sköljde över Sverige som en synda-flod. Barndog och skrek på gatorna där den stora vidriga "blondinbella" drogfram. Hon lurade in dem i sitt stora kraxiga virus igenom manipulation.Det hade hennes pappa "blondinolle" lärt henne, sedan hon var liten.Ja! fy vad läskig den var!"

Hahaha, jag älskar Carolina Gynning, ibland är hon bara så..klockren!

seg måndag.

Hejhej.
Jag verkligen hatar måndagar. Seriöst, dom är sega, det är början på en ny vecka vilket innebär 5 dagar kvar till ledigheten. Eller 4 om du räknar fredag som ledig dag. Nevertheless, skitdag, med skitsega lektioner. Det är bara inte hälsosamt att ha Historia med Henrik från 14.40 till 16.00 på eftermiddagen.
Efter skolan hade jag dock trevligare. Jag åkte först in till stan med Lena, vi satt på McDonalds och jag åt en cheeseburgare så verkligen dröp i fett, jag ska verkligen bojkotta McDonalds snart! Det är bara inte gott längre helt enkelt. Sen kom Ivve och Lena åkte till körskolan. Jag & Ivve gick en lång runda i stan, tills stan stängde faktiskt. Ivve shoppade loss och jag lyckades iallafall fynda en kofta, haha.

Jag känner att det finns något i skolväg som jag borde börja på men jag vet inte riktigt vad. Har en argumenterande uppsats att skriva i Svenska, samt läsa min bok och skriva loggbok (Jag hatar loggböcker). Jag måste göra "Min Historia" till historian. Dessutom har jag prov i naturkunskap nästa vecka och det är ju bara idiotiskt. Man ska typ kunna skilja på 100 olika fåglar och 150 olika blad typ...fyfan.

Nej, det var deprimerande att skriva, haha. Nu ska jag fortsätta glo på Lipstick Jungle!
/ Vicky ^^,

söndag.

Hej igen,
nu sitter jag här hemma själv. Kokar nudlar just nu, är så himla hungrig! Min dag började med att jag gick upp klockan halv 10 och åkte till ÖB och mötte Adrian. Det visade sig att ÖB öppnade 11 på söndagar så vi fördrev tiden inne på allfrukt istället. Jag köpte balsam, tvättmedel, sköljmedel och lite sånt, sen gick vi mest runt i affären för att undvika kylan, haha. Sen handlade jag på ÖB också, så nu är mitt skafferi påfyllt!

Vi åkte sedan in till stan och mötte Lena, käkade på Burger King...vänta nu kokar vattnet..ja förlåt var var jag? Ja justdet, vi åt på Burger King. Sen åkte vi hem till mig för jag skulle ju tvätta klockan 12. Efter att förvirrat gått åt alla möjliga håll i min källare hittade vi tillslut tvättstugan. Haha.
Emellanåt fanns det rum för lite Singstar & City Gross.

Ja det har väl varit min dag i princip, söndagar kan vara händelserika ibland!
När jag och Adrian satt & väntade på bussen hade vi mycket roligt & kom fram till många intressanta saker som till exempel "Pimp my Schnitzel" och "Heliga marsianer" med flera, hahahaha.

uppehåll.

Hej allihopa! (jag måste verkligen sluta säga så)
Jag vetatt jagi nte har skrivit på länge men nu har jag äntligen fått internet! Mobilt bredband från 3 och det är alldeles rosa & gulligt!

Just nu är Adds & Lenis hemma hos mig och dom sjunger Jamelia just nu & riktigt tar i från tårna, haha.

Nej nu ska jag & Lena ner i tvättstugan!
Vi hörs!

/vicky <3

hej hej.

Skriver en snabbis i skolan! Ska egentligen göra historia, hehe.
Har inte kunnat skriva för att jag har nyss flyttat till min egna lägenhet & har inget internet, tyvärr! Men det kommer snart förhoppningsvis. Vad har jagm er att säga? Faktiskt inte så mycket, skolan är väldigt tråkig måste jag säga, hehe.
Slutar om 24 min! Hm, vad ska jag göra...borde skriva på mitt arbete...suck.
Nä jag borde nog dra nu för att läraren börjar sakta röra sig mot min dator.

Ingen, verkligen ingen, ser min smärta. Jag vet inte ens om det är det jag vill eller inte. En sak är säker; livet knullar oss alla.