ja

ibland känns världen bara meningslös och DUM.


you are my sweetest downfall.

Regina Spektor - Samson <3

Idag har inte varit min dag. Vi skulle paddla kanot på gympan. Jaha, men gympaläraren glömde säga till mig, ivve, adrian och lena att man skulle vända halvvägs så vi paddlade hela malmö runt typ. Tog över en timme. Snacka om mjölksyra i armarna. Och snacka om att jag aldrig mer ska paddla någonsin. Verkligen inte min grej.
Så tappade jag min åra i vattnet, så jag och lena fick vända och hämta den, så skrattade vi som fan för vi var så jävla trötta och hungriga, haha.

Sen så får jag springa från davidshall till triangeln för att bussen stannade inte på davidshall den bara körde förbi så jag sprang som fan till triangeln busshållplatsen. Så nu är jag helt slut.

Men matteprovet gick faktiskt bra! Hoppas jag. Kändes helt ok iaf, jävligt ovanligt för att vara ett matteprov. Jag och matte, vi klickar inte :P

Nu ska jag börja på mitt filmarbete om filmen Tretton.

Toodles!
/Victoria.


söndagsångest.

53123-15

Lite ego till att börja med.
jaha, så var det söndag. Och hittils har jag bara suttit vid datorn och lyssnat på musik. Ännu en produktiv dag. Ska gå ut lite sen så måste jag göra matte (prov imorgon) och engelskaarbete. Åh, vad jag älskar söndagsångest.
Måste hitta fakta om ekonomin och politiken i nya zeeland. Sen måste jag fan bestämma vilken film jag ska göra filmarbete om. Beslutsångest.

Hur mycket ångest kan man ha egentligen? :P



lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

ääälska Panic! at the disco <3

Idag såg jag Pirates of the caribbean 3, som ivve sa; direkt i hjärtat, shoouuf *peka på hjärtat*!
sjukt bra asså :) Håller samma kvalitét som innan och dom som sa att dom somnade fattar jag inte. Den kändes snäppet mer seriös än dom andra, att det var lite mer dramatik i denna, men humorn var där hela tiden (humor = Jack ^^) Skitcoolt att se Keith Richards spela också :) Haha, han var verkligen Jack nr.2.

Vet inte vilken del som är bäst, men jag tror nog att fortfarande är ettan bäst, sen trean, sen tvåan? eller? kan man sätta alla som etta? <33

Kommer sakna att längta till POTC - filmerna :( Ingen mer Jack Sparrow :(

Just nu är jag jävligt trött och jag ska sova själv hemma och jag har hatkärlek för det. Kärlek för att man är själv, kan ha hur högt man vill på tv/musik osv. Hat för att jag är mörkrädd, paranoid och har ångest :P Suck.

What I've done
I'll face myself
To cross out what I've become
Erase myself
And let go of what I've done

24/5 - 07

åh, förlåt förlåt för att jag inte skrivit på länge. Har inte haft tid eller ork. 

Min mattelärare har rättat halva nationella och han sa att på första delen gick det utmärkt för mig, jag hade bra resonemang osv.. Jag fattar det bara inte. JAG? Bra på matteprov? JAG? Jeez, blev överlycklig. 
 Men det är trots allt bara första delen, allt kan hända. Tyvärr..
Det vi gör nu på matte förstår jag! Helt otroligt, tycker allt är omöjligt numera i matte men det här förstår jag faktiskt (hittils). Hoppas jag kanske kan få g på provet vi har på måndag. Mina prov i matte har sett ut såhär: ig, vg, g-, ig, ig och nu det sista..får vi se :)

Och kommer få vg i italienska! Haha, hon sa att jag pluggade så bra och var jätteflitig och jobbade duktigt osv. Haha, jag har inte öppnat boken utanför klassrummet någon gång, jag kan ingenting och hon ger mig vg. Wiie, man ska ju inte klaga!

Ska välja ut en film till filmanalys på svenskan också. Svårt val =/



bry dig inte, lilla flicka.

Bry dig inte, lilla flicka
lyssna inte, lilla flicka
mamma och pappa diskuterar bara
bry dig inte, lilla flicka
försök att inte höra de krossade glasen och hårda orden
sov nu, lilla flicka
lilla flicka, det finns alltid hopp om framtiden


2/5 - 07.

Idag är det den andra maj tvåtusensju och victoria är just nu trött, mätt och extremt fattig.
29 dagar tills jag får pengar igen. Detta kommer bli en helvetes jävla månad.

Idag har jag varit i skolan inte bara från 8 - 15.30 i serveringen, utan sedan kom jag tillbaks 17.00 - 20.00 för att hjälpa till med öppet hus för nya ettor som kommer i höst, så är riktigt trött, men fick två biobiljetter för mödan plus att det var roligt :)

Vad mer har hänt på sista tiden? Som vanligt har det gått en evighet och lite till sen jag skrev sist, suck. Vad har hänt? Justdet. Inte mycket faktiskt, jo, jag har piercat min navel (den är jättefin, för tillfället problemfri och jag älskar den :D), varit i Stockholm och då varit på Gröna Lund. Har lagt upp bilderna på bilddagboken, som jag antar att ni inte missat adressen till, eftersom jag tjatar om den hela tiden (KOMMENTERA FÖR FAN!), men iallafall, om ni har glömt eller missat den så är den;
http://vaaajki.bilddagboken.se . Har inte laddat upp dom än men ska göra det om några minuter.

Håller på att skriva ett, enligt mig, bra inlägg på min myspaceblogg, ni får gärna läsa det, jag heter hellokittyxxx.
Mer har jag inte att säga just nu :)

Toodles!
Victoria