lund.

Hej hej! Jag har inte bloggat på länge jag vet, förlåt. Men Anna har kommit på visit, så jag har inte hunnit blogga. Igår var vi på fest i Lund med alla från Malta, det var skitkul att träffa alla men festen var lite av en besvikelse. Det var som ett mellanstadiedisco. Det skulle tydligen vara 18-årsfest men alla såg ut att vara 15 och killarna var skitfula. Vilket är synd för jag hade liksom blivit perfekt lullig och typ "jag är snygg, alla är snygga, kom o ta mig" men nä, det gick inte så bra där.

Nu är jag bara förkyld och trött och har ont i halsen, men det löser sig. Det är ju trots allt lördag!
Vi hörs sen, puss!

shit.

Shit, jag har inte bloggat på länge! Förlåt.
Idag var det kallkök istället för varmkök, mycket bättre! Men jag är helt slut, men jag måste ändå in till stan och byta en sak, tvätta och städa hela lägenheten, yippie! Samt läsa på lite om debatten vi har imorgon på svenskan. Känner mig lite stressad. Men ikväll är det Grey's Anatomy & det är ju alltid mysigt!

En viss person leker så jävla mycket just nu, fast du är så jävla falsk, ha ha ha.
Jag förstår inte varför vissa människor är så falska? Vad är poängen? Det tjänar inget till, du får ingens respekt och man ska inte tro att det märks för det märks. Att vara falsk leder bara till att man i slutändan står där ensam, och det är väl inte så jävla kul. Nej tack, jag har mina äkta vänner som jag älskar. Och du, du kommer alltid vara ensam, om du fortsätter med ditt patetiska beteende. Väx upp.

godmorgon.

godmorgon allihopa,
jag sitter här nyvaken och kan knappt hålla ögonen öppna. Gick upp lite tidigare för att öva lite på natur samt göra mig i ordning i lugn och ro, så här är jag.

Kollar på vakna med The Voice!, gör det typ nästan varje morgon.
Nä nu ska jag käka frukost.
Puss!

naturkunskap.

Japp, här sitter jag och försöker plugga natur men sitter mest och läser bloggar, msn:ar och lyssnar på musik. Illa. Måste plugga, provet är typ skitstort.
Så jag ska återgå till det, tänkte bara blogga lite, haha! Puss.

bridget jones.

Bridget Jones, andra filmen, går på trean, hurra! Den är såååå kul, haha.

http://www.impawards.com/2004/posters/bridget_jones_the_edge_of_reason_ver2.jpg

i'm just a love machine.

Hej!
Jag har fan inte skrivit på hela dan, chockerande. Iallafall, nu sitter jag här och skriver. Idag var jag i stan/City Gross med Ivve & Lena, mycket trevligt, sen var vi allihopa inklusive Adrian hos mig och sjöng singstar.
Dagens var nog när jag och Lena skulle gå på toa på AG's (eller Coop extra som det heter nu) på Värnhem, fyfan asså, man var tvungen att betala 5 kronor och toan var skitskabbig, Lena & jag gick in tillsammans, så tänkte lena lägga ut toapapper på sitsen, men så var pappret slut, så hon kallar på en arbetare som kommer med en rulle toapapper, så fortsätter Lena med sitt projekt, jag sätter mig och kissar så fort jag kan, sen halvsitter Lena och kissar. Jag höll flera gånger på att få klökningar (jag har allvarliga problem med offentliga toaletter som är ofräscha) av stanken. När vi skulle tvätta händerna fanns det ingen tvål, haha, skoj. Så jag skrubbade mina händer som fan när jag kom hem, men det var faktiskt jäkligt kul.

Dom gick nyligen så nu ska jag förmodligen börja plugga lite natur, asså det skitämnet DÖDAR mig, jag verkligen hatar det av hela mitt hjärta.

Sen ska jag kanske se film, hehe.
Puss!

el orfanato.

Hej!
Lördagskvällen började med att vi åt på Number 1, sen så gick vi hem till mig och såg på Barnhemmet. Hm, det var ändå rätt så bra, det var liksom som en skräckfilm blandat med drama på något sätt, för samtidigt som den var läskig hade den mycket tanke i sig, och i slutändan var den egentligen mer sorglig en läskig, men jag kan säga att jag blundade mer än en gång och klämde Adrians ben flera gånger, haha.

Nu ska jag se på Bedtime Stories, om jag orkar se hela.
Puss!

http://www.rodandocine.com/posters/images/20080208000729_elorfanato_poster4.jpg

perez hilton.

Jahapp, här sitter jag och gör absolut ingenting förutom att snacka på Msn och läsa Perez Hilton, ah vad det är kul! Men nu ska jag sluta för annars fastnar jag där alldeles för länge, haha.

http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2009/02/final-pixx-rob-patt-01__oPt.jpg

Ah, Robert <3 Haha, inte jag som klottrat på bilden, det är Perez.

bananer i pyjamas.

Fråga mig inte om titeln, haha.
Kom hem för en liten stund sen, var i stan med Lena, vi käkade på Burger King och spatserade. Lena hittade klackskor (!) som hon ska köpa nästa månad, mycket söta! Även jag hittade massa fina skor, men det är väl inget nytt, haha.

Jag snodde dippa på Burger King och en kille bakom mig såg men det sket jag i, 5 kronor för den lilla saken är fan dyrt. Och pommes är inte gott utan dippa. Haha.

Ivve sa på msn att jag skulle skriva en rad om henne så här har ni en rad om Ivve!

Annars har det inte hänt så mycket kul, ska ut vid 7 tiden ikväll. Måste städa, eller åtminstonde plocka undan, haha.

Hörs senare! Puss.

saturday.

Hej!
Idag är det lördag, skönt! Fast nu känner man liksom att lovet börjar ta slut, usch. Orkar inte med skolan, speciellt inte när vi har prov i Naturkunskap på tisdag! Nä fyfan.
Jag duschade nyss och har fixat mig och allt, använde mitt nya schampoo som förhoppningsvis ska göra mitt hår bättre.
Mycket mer har jag nog inte att säga, ska ut i stan snart förmodligen, men vi hörs senare idag!
puss.


foto taget av;
Ivve

mysigt.

mysig blogg;
http://www.sugen6.blogspot.com/



eller kanske inte. vissa personer har nog verkligen inget liv.

fredag.

Hej allihopa.
Jag sitter just nu och snackar med Lena på telefon, kom nyligen hem.
Har spenderat dagen med Adds & Lena, mycket trevligt.
Nu ska jag bara chilla med en film eller något, vi hörs senare!

jessica alba.

http://www.bloodymari.com/wp-content/uploads/2009/02/picture-101.png

Jessica Alba har klippt lugg och jag tycker det klär henne skitbra, men iochförsig, vad klär INTE henne? Haha.

Jag ska nog sova snart, men vi hörs imorgon! puss.

städning.

Nu har jag städat någolunda bra, haha.
Adrian kommer närsomhelst och lena vet jag inte var hon är, haha.
Annars gör jag inget speciellt, jag laddar upp bilder på bilddagboken, på bdb heter jag vickyylicious, kolla gärna & kommentera!


foto taget av; Ivve

yada yada.

Hej!
Jag håller just nu på att städa, men fastnade lite här vid datorn, haha. Idag var jag först hos tandläkaren, suck, ja, jag är lika kass på att borsta tänderna som alltid, det var ungefär det som konstaterades, haha. Men jag ska försöka skärpa mig på allvar. Försöka, haha.

Sen mötte jag Adrian, Ivve & Lena i stan, vi åt på La Empanada och hade mysigt! Sen gick vi runt i stan och så.

Men nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik och städar för mitt liv, Adrian & Lena ska nämligen komma hit och då kan det ju inte se ut hur som helst.

Skriver mer senare, puss!

nanana.

Godmorgon, eller något.
Tänkte blogga en snabbis innan jag fortsätter göra mig iordning. Har nyss duschat och har lite brådis för jag ska vara hos tandläkaren om en timme, usch. Hatar tandläkare. Inte så att jag har tandläkarskräck utan det är bara så jäkla tråkigt att gå till tandläkaren.

Men nä, nu ska jag återgå till att klä på mig & sminka mig. Puss!



Jag & Ivve, visst är vi charmiga? haha.

grey's anatomy är tillbaka!

Vilken lycka!

Som sagt var jag hos Ivve idag, vi hade jättetrevligt. Först så åt vi "frukost" (klockan 1 haha), sen så gjorde vi psykologin. Efter det kom även Malin så var det meningen att vi skulle se film men det gick inte så vi sket i det och spelade frågesport istället. Malin gick hem sen igen för hon skulle laga mat och jag och Ivve åt fyllda paprikor.

Efter det fotade vi lite och satt och snackade och flabbade åt bilder på datorn, mycket kul.

Men nu är jag hemma igen och nu är reklampausen över så vi hörs se

ivve.

Hej, jag sitter här hemma hos Ivve och just nu har hon bytat om och kramas med Malin och dessutom kränker hon mig hela tiden. Jävla rasist. HAHA. Iallafall, nu ska jag gå tillbaks och attackera henne! puss.

onsdag.

Hej!
Jag ska snart sticka till Ivve men tänkte blogga lite först. Lena ringde och väckte mig 10.30 och påminde mig också om att vi faktiskt har prov direkt efter lovet, usch. Och jag har inte ens gjort klart instuderingsfrågorna. Nä, vilken ångest. Detta glömmer jag, haha.

Jag ska hjälpa Ivve med psykologin sen ska vi förmodligen se Taken.
Efter det får vi se vad som händer.


http://www.impawards.com/2009/posters/taken_ver5.jpg

Vi hörs senare! puss.

Home sweet home.

Hejhej,
jag är hemma igen. Sitter just nu och dricker cola och snackar med lena. Jag har haft mycket trevligt idag faktiskt, ätit som en gam och glidit runt som ett bananskal i 2 dm snö. Killeberg är den värsta hålan jag nånsin sett, Osby är spännande i jämförelse, haha. Killeberg har en tobaksaffär och ett bageri. Punkt. That's it. Finito. Haha, jag hade DÖTT om jag bott där. Osby har ändå "modeverkstan" med kläder för typ 40+ haha. Smaklösa 40plusare dessutom.

Men huset är faktiskt jättemysigt och Elvis har blivit helt stor, saknar dig my little furball <3

Jag har kommit hem med bland annat 4 colaburkar, mjölk, muggar, toapapper med mera. Och 8 brända filmer.

Vem vill se Disaster Movie, Changeling, Taken, Bedtime stories, bolt, låt den rätte komma in, Wild Child och Dungeon Girl med mig? Hihi, nu ska jag kolla på tv eller nått.

puss!

Osby!

Hej hej,
Nu drar jag till fjällen! Nä, bara skojjade, men jag ska till Osby.
Vi hörs senare ikväll!
puss.

seven days.




Tjo!
Jo vi såg på The Ring 2 som ni kanske förstår med tanke på rubriken, & ja, jag kan bara säga att The Ring börjar bli jävligt tjatigt, den var liksom kul de första gångerna man såg den men nu är det bara...segt.
Men annars var det jättetrevligt! Vi bråkade om täcket och drack julmust och allt, haha.
 
Imorgon ska jag till mormor i Osby, mycket trevligt. Och mat, massa mat! Haha, hoppas jag.

Nä, nu ska jag återgå till att kolla på Scrubs, åh jag älskar Scrubs.
puss!

påslakan.

Hej hej!
Jag har nyss dammsugat och bäddat min säng, jag & påslakan kommer inte så bra överens om man säger så, så jag bråkade lite med den i några minuter men det löste sig, haha.

Nu har jag iallafall nybäddat, riktigt skönt. Ikväll blir det filmkväll igen!



Jag på 'pyjamaspartyt' igår, haha.

homeless.

In this cold
I’m walking aimless
Feeling helpless
Without a shelter from the storm


I’m so sorry now
For the pain
I caused you
Wont you please forgive, please


Without your love, I'm homeless

mad world.



Gary Jules - Mad World.
Jag verkligen älskar den låten, visst den är lite deprimerande, men texten är ju så sann egentligen!

All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces

Bright and early for the daily races
Going nowhere Going nowhere

Their tears are filling up their glasses
No expression No expression


- bara en liten del av låten. Ah, jag tycker den är så fin!

shake it.

Godmorgon alllesamman.
Jag var uppe 20 i 9 för att gå och tvätta, egentligen började min tvätt-tid 8 men jag orkade inte gå upp då, haha.
Det är LOV, gud vad skönt!

Hmm, vad merh ar jag att berätta. Igår var Adrian, Ivve, Sara & Lena på besök. Vi såg Hostel II, den var väl sådär. Inte alls så äcklig som jag hade förväntat mig, men jaja. Vi sjöng även lite Singstar.

Nä, jag måste ner i tvättstugan nu!

puss.

söndag kväll.

Hej!
Nu börjar det hända saker här. Alla är vakna (haha), och de flesta påväg hit. Lena är på bussen och Ivve & Sara ska ta bussen 7 och Adrian kommer efter han fikat. Min pyjamas är på, haha. Annars sitter jag och kollar på top model och käkar godis.

Vi hörs senare!
Puss!

uttråkad.

Jag är så jävla uttråkad just nu, och typ ingen är inne på msn, jag vettefan vart allt folk tagit vägen men jaja. Ikväll är det typ pyjamasparty hos mig haha. Förlåt för mina meningslösa inlägg men jag är så uttråkad. Sitter och svarar på "Friend Facts" på facebook, det är kul.

söndag.

Godmorgon!
Man kan ju lätt säga att jag missade min tvätt-tid som var 08.00 - 12.00, haha, vaknade 12. Men jag la mig inte förrens vid halv 3 så...

Jag ska snart duscha för mitt hår är katastrofalt. Och jag är jäkligt hungrig. Problem som måste lösas. Hmmm....

can you hear me?

här sitter jag 20 i 2 och lyssnar på enrique iglesias, haha.
Vi hade mycket trevligt här hemma hos mig, men dom stack nyligen och jag har kommit fram till att jag är hungrig.
Jobbigt.

Men vi hörs imorgon!
puss.

melodifestivalen.

Hejsan!
Ivve & Sara går igenom min filmsamling, vi såg nyss på melodifestivalen och det var ju egentligen mest skit i denna deltävlingen men jag tyckte nog Jennifer Brown och Måns var bäst då. Amy Diamond har ju verkligen sett likadan ut i typ 5 år, fast hon tydligen är 17 nu snart.

Det går någon sjuk film på sexan just nu, Constantine, haha.

Nä, nu ska jag se vad dom kommit fram till!

puss

update: det blev snygg, sexig, singel! Den är kul som fan :)

alla <3 dag.



Haha, förlåt, har ju glömt att säga glad alla hjärtans dag till er alla! Väljer att ej snacka så mycket om det eftersom jag, som bitter singel, avskyr den här dagen och tycker mest att det är kommersiellt skit helt enkelt. Men jag tänker ändå säga glad alla hjärtans dag och jag hoppas att ni spenderar dagen/kvällen med nära & kära, oavsett om det är partner, vänner eller familjen. Allt handlar ju trots allt om kärlek!

Puss

shoes.

Ja, som ni kanske redan vet så älskar jag skor, hittade ett par skor idag på Zara som är så DÖDLIGT fina så ni anar inte. Kom hem till mig, darlings! Dom om något önskar jag mig i födelsedagspresent. Dom har typ 13 cm klack skulle jag tippa på, om inte mer, och jag ska lära mig gå i dom. In fact, jag kom på en sak, att jag ska börja gå promenader runt här jag bor i klackskor bara för att öva så jag verkligen går riktigt bra i klackskor. Ska börja med det redan idag, ska bara diska först och städa lite, för Ivve och Sara ska komma till mig ikväll, och det kan ju inte se ut som världens katastrofzon.

Apropå skor, så kollade jag nyligen genom gamla skor (jag sparar på ALLA skor jag har, om dom inte är sönder på något sätt så sparar jag dom, man vet aldrig när dom kan komma till användning). Då hittade jag dessa skorna. Jag fick dom när jag var 12-13 år och jag var verkligen fjortis då, och rosa var ju så snyggt och självklart skulle jag ha rosa stövlar. Jag var så stolta över dom och nu tycker jag dom är skitfula, haha. MEN, man vet aldrig när det blir mode med rosa mocca-stövlar igen, så jag sparar dom!



Haha, pinsamt!
Nej, nu ska jag diska. puss!

sova?

haha, sova my ass, här sitter jag kl. 1 och käkar nudlar. Snackade nyss med ivve, det var trevligt! Ska kolla om det finns något på tv!

Ja, det går ju Scrubs!

oh yes!

jag fixade menyn!
nu ska jag sova, godnatt!

hej!

Hej!
förlåt, dålig update, jag har inte hunnit blogga idag. Bloggen är fortfarande inte riktigt klar. Jag har ett problem. Min meny har liksom hamnat allra längst ner på sidan, istället för vid sidan om här, hur fixar man detta? Någon som vet? Jag har försökt fixa det men hittar inte felet, suck.

Iallafall, imorse hade jag varmköksprov, fyfan säger jag bara. Jag HATAR när man inte får bok/papper eller något alls att plugga på, vi fick absolut ingenting. Och det gick katastrofalt, blev så jäkla sur. Men får kanske skylla mig själv för att jag inte kan ett skit? Jävligt trist var det iallafall.

Var efter skolan i stan med Adrian, Jackie, Laila & Lena i stan, jättetrevligt. Vi fikade på espresso house och gick runt i stan.
Sen var adrian & lena här hos mig nu på kvällen och Lena glömde halva sitt liv här, eller ja, hon glömde cigarettpaketet och hennes väska.

Nu är det officiellt SPORTLOV! underbart! ska vila så mycket som möjligt och bara njuta av ledigheten.

Imorgon är det den stora lidelsedagen. Alla hjärtans dag. Fy. Fan. Men mer om den dagen imorgon, för nu orkar jag knappt skriva mer!

puss ♥

trixat.

Har fixat och trixat med min blogg lite nu ett tag, men måste sova nu!
Är inte klar än men fortsätter imorgon, puss!

blondinbella.



Ibland tycks det inte finnas gränser för vad hon & hennes företag kan komma på. Det nya är ju att man vid speciella tider kan sms 118 800 och skicka frågor till blondinbella, som hon personligen svarar på. Alltså? Är det bara jag som ser det banala i det hela? Blondinbella. På 118 800.
Snart gör väl blondinbella pausunderhållning i telefonköerna till sjukvårdsupplysningen också.
Eller så kanske det kommer en alldeles egen blondinbella telefon. Rosa och med en massa inbyggda blondinbella funktioner. Massa förprogrammerade nummer som Bobbys frisörsalong, pälsaffären, taxi, fina stureplans-restauranger och så vidare. Sen finns det inspelade blondinbella klipp också, för man vill väl inte missa hennes sköna stämma? Speciellt ringsignaler som till exempel "HEJ ALLIHOPA, DET RINGER, DET RINGER, HIHIHI!". Allt detta plus mycket mer kommer finnas i blondinbella-mobilen.
Nej nu kanske jag ska sluta. Jag kanske sätter massa dumma ideer i skallen på blondinbella AB nu, tydligen har dom ju inga gränser på vad dom kan tjäna pengar på.





sommar.

jag vill ha sommar.
bara så ni vet.


i wanna rock with u

Hej!
Idag hade vi varmkök för SISTA gången ever, fyfan vad skönt. Nästan så att jag segerdansar. *du-du-du-du segerdans*. Så, nu har jag segerdansat!

Jag har egentligen en samhälle-läxa tills imorgon, men jag tror jag kommer skippa den, haha. Eller jag får se, om jag orkar.
Jag har nyss duschat, sååå skönt! Så jag ska snart klä på mig sen ska jag försöka städa lite här. Lena ska kanske sova hos mig ikväll nämligen.

Nä, nu ska jag klä på mig! Vi hörs sen!


jag på nyår, haha jag gillar den här bilden, därför ser ni den typ överallt (facebook, bilddagboken, här...),

shear genius.

Godkväll kära läsare!
Jag sitter och kollar på Shear Genius, det är så himla kul! Jag blir bara så sugen på att fixa ny frisyr varje gång jag ser det, haha.
Imorgon är det varmkök för sista gången i mitt liv ungefär, vad synd (eller inte!), haha. Ska bli så jäkla skönt att slippa det, är så trött på matlagning, fy fan.
Nä, nu börjar Shear Genius igen. Återkommer!

you can run, you can hide, but you can't escape my love.


nyduschad.

Hej!
Jag sitter alldeles nyduschad här. Vi slapp historia idag, så jäkla skönt. Det är så jobbigt att sluta 4 på en måndag, eller överhuvudtaget!

Jag fick MVG på samhällsprovet! Är så glad, första provet i samhälle som jag får MVG på, men jag hade faktiskt pluggat lite denna gången, haha. Det blev ingen bokredovisning för dom andra i min grupp skulle inte redovisa så jag gör det imorgon istället, lönt att jag skrev till klockan halv 1 inatt.

Jag har en ångestframkallande stor hög med disk i mitt kök. Make. it. disappear. Nej, det fungerade inte. Fan också, måste diska. Och städa, dagens i-landsproblem. I U-länderna prostituerar sig barn för pengar och jag gnäller på disk och städning...vad hemskt....
Men det är faktiskt jobbigt att diska och städa!

Nä, nu ska jag klä på mig och diska. Hörs sen!
puss ♥

jag hoppas inte ni tror att jag tycker diska och städa är lika jobbigt som barn-prostitution, jag var sarkastisk, så ni inte tror jag är en okänslig bortskämd jävel! haha.

Ljudet av ditt hjärta.

Imorgon ska jag redovisa Ljudet av ditt hjärta som jag läst på svenskan, och den blir lite svår att redovisa eftersom det är tredje delen så jag måste liksom förklara saker från dom andra två böcker också, utan att dra ut på det för mycket...suck.


helg.

Hm, jag tror aldrig jag varit så glad över att helgen snart är slut, haha.
Sportlovet närmar sig dessutom och det ska bli så jävla skönt.
Och för att vara lite ego måste jag nämna att jag fyller 18 om 41 dagar!

Ikväll är det The Break-up på tv, den ska jag se tror jag. Verkar rätt kul.
Jag känner verkligen för att gå ut och fotografera, känns som om det var längesen.
Men vädret är ju så jävla tråkigt, känns liksom som att alla bilder blir IMG_mulenbild1, IMG_gråbild2 och så vidare, tyvärr.


Den här bilden är en av mina favoriter av bilder som jag tagit.
Modell;
Adrian

top model.

hejhej!
idag var jag i stan med Adrian, Ivve och Lena, vi fikade på Espresso house (åh chailatte jag har saknat dig) och gick runt i stan. Sen var vi på Citygross, såklart! Jag köpte macaroni n' cheese så det håller jag på att tillaga just nu. Man ska ha mjölk i också och det glömde jag handla på vägen hem så kutade precis ner och köpte det, haha.

Idag har dock inte varit min turdag direkt. Jag tappade mitt cigarettpaket, som tur var så var det bara 2 kvar i den, men sen tappade jag en 50 lapp också. Jag förstår inte hur jag lyckas!

Men just nu kollar jag på top model & lagar mat samtidigt, jag älskar top model asså! Mat med för den delen.
Vi hörs senare!


melodifestivalen.

huvudet gör så ont, men inte lika ont som mitt inre just nu, men jag orkar inte dra det här.

Jag sitter iallafall här och kollar på melodifestivalen. Jag har aldrig varit en större melodifestivalen nörd, mera eurovision song contest-nörd. Kommer ihåg att jag alltid kämpade för att hålla mig vaken när jag var liten för att se hela, då var det ju jäääättelångt eftersom det pågick ända till 12 (jättesent ju, haha).

Hittils har inget riktigt fått mig att tänka "wow!" men scotts är nog sämst hittils, dansband, usch.
Anna Söderkvist, hm, framträdandet är rätt mäktigt och kan sticka ut från mängden (det är det som är det viktiga gott folk) i ESC men så bra är den inte, refrängen är lite catchy.
Shirley hade jag förväntat mig bättre från, den är fin, men medelmåttig.
Nu är det Emilia :) Återkommer!

goddag.

Goddag kära läsare!
Idag känns som en mycket seg dag, speciellt eftersom jag varit uppe sen klockan 8 och tvättat. Men nu har jag rena kläder iallafall och det är ju alltid skönt! Min mormor ringde mig imorse, jag saknar henne ♥ Men ska upp nån dag och hälsa på och ÄTA, haha. Varje gång min mormor ringer frågar hon 'du äter ordentligt va?!', haha. Ikväll ska jag på bio iallafall & se Changeling, mycket trevligt!

Vi hörs sen! puss ♥

bättre tider.

Hejhej,
jag har länge funderat på om jag orkar ösa ner mina meningslösa bekymmer här, men nu känner jag för det, så ni får ursäkta. Men iallafall, på sista tiden har jag känt mig väldigt nere. Jag vet inte varför, jag bara känner mig så deppig. Allt känns så dystert. Det är förmodligen bara årstiden men det skrämmer mig att känna mig så här dålig. Saken är att det kommer emellanåt, sen försvinner det och så vidare. Mycket underligt.
Jag kommer på mig själv ibland med att gråta, utan att jag direkt kan finna någon egentlig anledning till varför. Patetiskt.
 
Att bo själv i all ära men ibland känns det trist att komma hem och inte ha någon som säger hej när man kommer in genom dörren, inte heller har jag en glad hund som kommer rusandes mot mig viftandes på svansen. Nej, lägenheten är tom, precis som jag lämnade den.
Jag hoppas inte ni tycker att jag är jobbig som ödslar er tid på att berätta om mina små problem. Jag gillar inte att snacka om sånt här för det känns precis som om jag överdriver för det finns ju folk som har det sååååå mycket värre än mig här i världen, då känner jag mig bara löjlig.
Men detta är säkert bara tillfälligt, det går säkert över, jag kände bara för att skriva av mig. Jag väntar bokstavligen talat på bättre tider. Och de kommer, de kommer.

puss ♥

forever 21.

Åååååååh, läste kenzas blogg och fick höra den underbara nyheten att amerikanska klädkedjan forever 21 letar butikslokaler i Sverige, fyfan vad kul! Dom har så himla snygga kläder/skor + att dom är rätt billiga. Det var dom iallafall i USA.

Jag längtar!

diska.

Godkväll!
Idag har jag absolut inga läxor eller någonting, snacka om att jag ska njuta! Var på biblioteket idag, lämnade ett par böcker...lånade en massa. Så nu har jag att läsa, haha. Om det hade funnits en kurs i typ Bokläsning A hade jag nog haft MVG. Jag älskar att läsa helt enkelt. Apropå skola så fick jag alla rätt på religionsprovet, MYCKET glädjande! Sen hade vi ju samhälle-prov, och ja, jag tror det gick rätt bra faktiskt.

Det finns fördelar och nackdelar med att bo själv. En nackdel är att inte äga en diskmaskin (Okej, vissa äger säkert en diskmaskin, men ettor brukar generellt sett inte ha diskmaskiner). Så nu ska jag helt enkelt diska, sen ska jag äta och börja läsa på någon bok jag lånat hade jag tänkt! Bloggar mer sen! puss.


skolan.

Hej!
jag sitter i skolan och har historia A med henrik, skittråkigt. Jag har faktiskt jobbat med mitt arbete (duktig Vicky), men nu pluggar jag & Lena samhälle istället, eftersom vi har prov idag. Jag tror jag kan det någolunda nu, hoppas det iallafall. Nä, nu måste jag logga ut!

puss ♥

welcome to the toon town party.

Hej!
Just nu är jag så jäkla trött, kom hem för någon timme sen. Men det har gått bra idag i allmänhet, är bara så jävla trött.
Borde inte sitta och skriva detta, jag borde plugga till provet imorgon. Jag ska. Jag ska. Jag ska.
Men istället sitter jag och slösurfar på olika sidor och lyssnar på Aqua - Cartoon Heroes. Haha.


på bilden; jag
foto taget av:
Ivve

Jag ska försöka komma igång med samhälle-plugget nu!
Puss ♥

Godmorgon!

Godmorgon. Klockan är 20 över 6 och jag är jättetrött, men det löser sig säkert. Tänkte bara skriva en snabbis innan jag drar, eftersom jag aldrig brukar skriva på morgonen. Ja, jag sov alldeles utmärkt, tills mitt alarm ringde!
Det är skitkallt i min lägenhet, fråga mig inte varför för alla jävla element är igång men ändå är han skitkallt. Konstigt.
Nä men nu ska jag borsta tänderna och sånt. Vi hörs senare idag!

puss ♥

skor.

Jag blir helt tokig på alla fina skor som kommer nu till våren! Speciellt gladiatorskorna, så himla fina alltså.
Några av alla de skorna jag vill ha just nu;



(dom med rosetten hade jag kunnat ha på studenten om dom hade varit vita! Så himla söta)

I want you to want me.

Hejhej!
Här sitter jag nyduschad. Var först meningen att jag skulle bada men något är skumt med proppen så det fick bli dusch istället. Skrubbade min kropp i min kokos-body scrub från Sephora. Gav lite sommarkänsla i några minuter! Känner mig iallafall som en ny människa nu, haha.

Religionsprovet idag gick ändå bra tror jag, hoppas jag. Nu måste jag plugga till samhälle och göra klart min svenska uppsats. Fyfan. Har verkligen tappat all ork för skolan.


Ove, min & ivves kreation i vintras.

segt.

Go'kväll!
Jag har pluggat religion, det verkar inte så svårt så jag hoppas att jag kan det mesta nu, men ska snart läsa lite till, är ändå jäkligt uttråkad. Har påbörjat svenska-uppsatsen också. skrev 1 och en halv sida sen pallade jag inte mer, idétorka.
Lika mycket idétorka här med känner jag, vet inte vad jag ska skriva. Inget nytt har ju hänt..Nä jag får nog återkomma imorgon!


foto taget av; mig
17/12 - 08


religion.

Tänkte bara blogga en snabbis innan jag fortsätter plugga religion, det är inte så hemskt mycket att plugga faktiskt, ska bara orka få in det i huvudet. Sen har jag såklart svenska och samhälle också, så ingen ro & ingen vila för mig nej.
Men jag ska ge er en mycket bra låt att lyssna på iallafall!



Lily Allen - The Fear. Enjoy!

Åter till judendomen!
puss ♥

söndagsmiddag.

Hejhej, sitter och äter kebab framför datorn klockan 20 över 10 på en söndag, så kan det gå när man bor själv!
Mormor, jag saknar din mat!!! Känner nu att jag tog den alldeles för mycket för givet.
Tjuvtittat.se & Tjuvlyssnat.se är bara så kul när man är uttråkad.


Haha, så jävla korkat skrivet asså.

--

Kissie är så generös!
få chansen att vinna ett presentkort på H&M!

Nya kläder till våren hade ju verkligen inte suttit fel!