Sportlov

Jaa, har haft sportlov hela veckan, och har varit sjuk heela veckan. Skitkul lov. Verkligen. Men men, påsklov om typ 6 veckor :) Och snart fyller jag år :) 21 mars, glöm inte att säga grattis och köpa en iPod 30 gb video till mig! Eller ett Xbox 360! <3

Anyways, jag har sett på Prison Break hela dagen! Har ju fått ner hela första säsongen, så måste ju se ikapp till där tv3 sänder :D Är på avsnitt 8 nu..och avsnitt 10 visas på tv nu på måndag. I'm almost there. Avsnitt 6 & 7 är hittils bäst. Jag tycker synd om mannen med sin katt som enda vän, hoppas han hittar katten igen. Sen ska jag få ner Veronica Mars första säsongen också! Wiie. Mycket serier, me likey.

I don't care if monday's blue, tuesday's grey and wednesday too. Thursday, I don't care about you, it's friday, i'm in love, lalalala. The Cure <3

Skriver mer nån annan dag :)



Orlando Blooms iTunes playlist.

Har nyss läst Orlando Blooms iTunes playlist. Ska ladda ner låtarna.- gratis dvs. Tänker inte betala för dom låtarna på music store. I go the illegal way. Vissa hade jag redan, som Pink Floyd - Wish you were here, Coldplay - fix you och The Stone Roses - I wanna be adored (som jag förövrigt inte riktigt fått grepp om). Harry Belafonte - banana boat (Day-O) är en så jävla sjuk låt, haha *dansar i datorstolen*.

Det här måste varit riktigt tråkigt att läsa.
Jaja, har en bok att läsa ut till imorrn, den är 308 sidor lång och jag är på sida 96. Lycka till, Victoria.

Musikal & Popcorn

Idag var vi på musikal med skolan. Heleneholms gymnasiumet hade gjort en version av musikalen Rent. Den var sisådär. Asså visst, den skulle kunna anses som rätt bra. Men jag höll på och somna. Asdött och sitta i en aula i 2 timmar. Och det var jäävligt varmt därinne också. Jaja. Sen så skulle jag egentligen gå på bio med Nicole, men jag har typ asont i huvudet så pallar faktiskt inte. Vill bara jäsa framför tv:n och datorn ikväll. Det är en väldigt underskattad sysselsättning. Och jag har köpt POPCORN <3 Har vart typ assugen på popcorn i flera dagar, men har glömt och köpa. Men nu har jag. Yummie.

A thorn for every heart - Rain on her parade lyssnar jag på just nu. Den är bra :D.

Jag gillar emomusik. <3

jag gillar all sorts musik. Allt från Marilyn Manson till Usher typ.
Det är väldigt bra, för då kan man lyssna på så mycket :D

Jaja, vi hörs =D

Note to self: MÅSTE LÄRA MIG ÄNDRA LAYOUTEN SÅ DEN SLIPPER SE UT SÅ HÄR!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!