Pappa.

jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig  <3

jag vet inte vem jag gråter för - för min eller din skull?

if I don't say this now, I will surely break.

kronisk tomhetskänsla, skuldkänslor, tvångstankar, ångest, stress, nedstämdhet, hyperaktiv, energisk, glad, känsla av meningslöshet, självförakt, brist på självkänsla och självförtroende, overklighetskänslor, identitetsförvirring, humoristisk.

välkommen till min lilla värld. Det där är typ verkligen jag. Lite svart och vitt. Jag tänker faktiskt inte bara dåligt hela tiden, jag är faktiskt en väldigt glad person. Men ibland vänder det. Så är jag jätteglad och lycklig :)

Förlåt att jag bara skriver sånt här skit och gnäll och allt men jag måste skriva av mig nånstans. Som min titel på detta inlägget.

Men ikväll ska jag ut och det ska bli kul :D woho.

jag vill inte få in den här världen

den är så tom och tyst och tvär.

Lars Winnerbäck - Timglas <3

Ok, saker är bättre idag. Jag är glad idag. Nu vet jag att ni vill veta varför. Jo det är såhär, att jag fick alla rätt på engelskprovet, och 36/37 på svenskaprovet! Lycka! Plus att jag upptäckt världens bästa låt typ; Liquido - Narcotic. Historien hur jag fick tag i låten är lite kul. Jag, Adrian & Ivve var på JC. Dom spelade låten och jag tänkte "fyfasen vilken bra låt" typ! Så vågade jag först inte fråga men tillsist frågade jag vad den hette. Han frågade mig "hmm, vilken var det nu igen..hur gick den?". Haha, precis som om jag skulle börja sjunga den framför honom. Men så sa han; vi frågar Totte (? tror han hette så) så skrek han "TOTTE! Vad hette låten som spelades nyss?" "Dom här uppe har redan frågat, jag är påväg" Då hade Adrian & Ivve inte märkt att jag gick ner för att fråga, så dom hade också frågat haha. Men ja, jag fick en lapp med namn och artist av "totte", så gick jag glad ut från JC :D

Måste börja på Samhälle-arbete om demokratins historia. Woho. Eller inte.
 
Anywayyyzz, alla borde ladda ner Liquido - Narcotic om dom vill bli sprudlande glada med en känsla av att vilja hoppa runt överallt!

Hittade btw överballa skor idag på Monki, för 250 spänn! Men inte ens så mycket kan jag unna, måste julhandla. Har handlat 5 nu, har typ 5 kvar.

Nu har vi all julpyntning uppe ^_^ Gör mig väldigt glad! Har pyntat mitt rum med en minigran, adventsljusstake och tomtar!

Ska snart se film, Requiem For A Dream, laddade ner den för några dagar sen, har inte sett den än.

Men vi hörs!
Ha det bäst.
/vicky.

ibland..

ibland förundras jag över hur jag orkar.
Hur jag orkar låtsas vara lycklig.

Jag har varit med om så mycket, att jag lärt mig att man måste vara stark. Livet är tough shit ibland men det är bara att kämpa vidare eller hur? Hur fan kunde allt bli så här skit, för i helvete, kan jag aldrig få ha det bra? Mitt lugn var kortvarigt...Kommer tydligen aldrig ifrån skiten.

Jag bara längtar, längtar tills julafton. Det enda som håller mig uppe. En lycklig dag, tack. <3 T minus 22 days.
 
Men jag kämpar på, det finns en lycka nånstans, jag har en framtid, jag har drömmar och jag lämnar inte dom. Livet är bara så jävla vackert ibland. Aldrig, aldrig, ge upp.

dear god make me a bird so I can fly, far, far away.