Michael Jackson & Farrah Fawcett.

Igår dog både Michael Jackson och Farrah Fawcett, såklart får inte Farrah alls den uppmärksamheten som MJ, men dock förtjänar hon den. Hon var en fantastisk skådespelare, jag säger bara R.I.P Farrah Fawcett, allt hon får är en liten notis längst ner på expressens hemsida, skrämmande. Fick leta jättelänge innan jag hittade artikeln. Istället har dom 5000 olika artiklar om Michael Jackson. Michael Jackson var en fantastisk musiker och verkligen King of Pop och hans död chockar verkligen hela världen, det förstår jag. Men jag tycker det är okänsligt av dom och jag tycker iallafall att Farrah förtjänar minst lika mycket uppmärksamhet, så stor som hon var förr. Tyvärr så dömande som jag är, så sitter också alla anklagelserna om Michael som pedofil i bakhuvudet på mig, ingen kan vara säker på att det är sant, men är det det så tycker jag definitivt att han inte förtjänar den uppmärksamheten han får.

Sen ska självklart alla tidningar sätta Michael på en piedestal nu efter hans död, medan dom bara för några månader eller något år sen, skrivit så hemskt mycket skvaller om honom och baktalat honom, nu helt plötsligt ska dom vara så himla hyllande och snälla, typiskt.

Farrah Fawcett - Expressen
Michael Jackson - Expressen

R.I.P Farrah Fawcett;



R.I.P Michael Jackson

24/6

Godmorgon!
Jag vaknade redan 10 över 9 (såklart, suck), & sitter nu här och dricker iste. Ska snart in och duscha. Gud vad tråkigt inlägg. För att göra det lite intressantare sätter jag in en låt jag tycker är bra just nu ^^


23/6.

Hej!
Känns som att sommaren äntligen är påväg, riktigt skönt. Men ja, jag åker ju ändå på söndag så, då blir det dubbelt så mycket sommar!

Var på stan idag med Adds, Ivve & Lena. Vi fikade på Wayne's (är ni inte chockade över att det inte står Espresso House eller barista för en gångs skull?) och spatserade i stan. Jag hittade ett fint halsband på Åhlens :)

Sen skulle jag & Lena hem till Nina för en Mary Kay - visning.

Idag cyklade jag till stan, från stan till söderkulla, från söderkulla hem. Det är den största träningen jag fått på hela sommaren haha, är stolt över mig själv. Ska fortsätta cykla så mycket som möjligt.

Hörs snart igen!


and I think to myself..

..what a wonderful world.

Var ute och tog lite foton med mig själv, var uttråkad. Jag älskar solnedgångar, det är så himla vackert och jag älskar allt man kan göra fotomässigt med solen.







drag me to hell.

I lördags såg jag Drag Me To Hell på bio, jag trodde jag skulle skita på mig alltså. Nä, men den var jäkligt läskig. Inte om man egentligen tänker efter, men saker kommer helt plötsligt så man hoppar till plus att ljudeffekterna på bio är ju inte att leka med så ja, det var läskigt.
Men jäkligt bra film, rekommenderar alla att se den! :)

http://i333.photobucket.com/albums/m368/obin_gam/hr_Drag_Me_to_Hell_poster.jpg

midsommar 2009.

Hej!
Ja, i fredags var vi i pildammsparken och firade midsommar, vi hade jättemysigt. Mina högtalare spelade inte så högt utomhus men jaja, bättre än ingenting! Vi spelade kort och frågespel, åt jordgubbar och chips och hade allmänt trevligt ♥


självklart började det ösa ner precis när vi kom fram..men sen kom solen fram :)

Jag kommer med fler bilder snart, ska redigera dem och sånt först..

midsommar.

Hejhej!
Idag är det midsommarafton, jag har aldrig direkt firat midsommar stort, brukar mest äta midsommarmat och det är det typ. Man får liksom inte in känslan när det är så trist väder nästan varje midsommar. Men idag ska jag iallafall äta midsommarmat, sen ska jag förmodligen ut och picknicka, om det slutar regna, vilket jag hoppas.

Midsommar måste vara den konstigaste traditionen av alla svenska traditioner. Baktanken med det är det ju inget fel på , att fira sommaren och den ljusaste dagen på året, men att vi dansar som grodor runt en stång som ska representera ett könsorgan känns lite...skumt. Folk som kommer till Sverige måste tycka att vi är helt tokiga, haha.

http://www.loftahembygdsforening.se/bilder/midsommar.jpg

blommigt.

Jag vill så gärna ha en blommig klänning, men jag har inte hittat någon som passar mig än.
Den här var väl söt?

Big Flower Dress SEK 449, Rare Fashion - NELLY.COM

beach 2009.

Hej och godmorgon!

Igår bokades resan!!
Det blev inte det hotellet som vi tänkt från början, det blev inne i Rhodos stad istället för Ixia, men det blir nog bättre för vi hittar inte i Ixia men Rhodos stad har vi bott i innan så det ska inte bli några problem. Ska bli jäkligt nice. Vi åker den 28/6 och kommer hem den 12/7. Två underbara veckor, 30 graders värme, sol&bad, shopping och drinkar. Det blir inte bättre?

Jag köpte två nya bikinitoppar igår, båda från H&M;


cute, huh? Egentligen ville jag ha den svarta från H&M med rosett på, ni som läser Kenzas blogg har nog sett den, men den satt inte alls fint på mig, tyvärr.

tvätt.

Godmorgon!
Jag är uppe klockan 8 för att jag tvättar, jätteskoj. Nä, men det ska bli skönt att få rena kläder eftersom jag inte tvättat på jättelänge.
Idag ska resan till Rhodos bokas och betalas, WOHO!



Snart, snart.. :D

jag är så kass

Okej, nu ska jag faktiskt försöka blogga på heltid, verkligen. Vill man ha en stor blogg får man väl fantamig kämpa lite också, eller hur? Haha. Drömma kan man ju alltid.

Igår var jag iallafall på stan och lite shopping klämdes in, köpte ett par högtalare från Lagerhaus i form av två hundar, så söta, en jeansjacka (som ni kan se på bilden på min nya header) och en randig tshirt.



-en av högtalarna, aren't they just the cutest thing? Haha.

Ska snart på stan med Adds, hörs senare!

long time no see.

Förlåt att jag ej skrivit men allt har varit så himla rörigt.
Studenten var underbar kan jag säga, flaket var nog det roligaste! Hade verkligen jätteroligt. Underbar dag.
Men sen fick jag höra att min pappa ligger på sjukhus, rätt illa däran, vill ej gå in på detaljer för det orkar jag inte men jag har varken haft ork eller tid att skriva, har varit uppe i Stockholm dom senaste två dagarna och ska dit igen nästa vecka, men jag skriver så fort jag har något vettigare att berätta.

Och ett plus i kanten - vädret suger. Är det bara jag som tycker att det känns mer som typ november än juni?
Men det blir väl förhoppningsvis bättre.

Hörs snart igen!

hej juni.

För övrigt så säger vi hej till juni och sommaren! (förhoppningsvis)

http://3.bp.blogspot.com/_OWEyciPzupQ/ScJZrjp8bWI/AAAAAAAAAEA/qSFhp2JcDd8/s400/sol.jpg

sommar.

Hej hej!
Vädret är underbart och idag gick jag i shorts för första gången i år, utan leggings under! Det är så skönt med sommar.
Dagen började med ett snabbt besök till skolan för att lämna en bok och leta upp lärare.
Sen solade jag, Adrian och Lena solarium, det var skönt, men VARMT. Lena blev såklart brunast av oss alla, haha.

Jag har även köpt ett champagne-plastglas till fredag, det börjar ju närma sig nu!