psykoser.

Hej!
Har suttit och pluggat psykoser sen klockan 10,  hurra vad skoj. Känns som man själv blir lite smått psykotisk själv snart. Men plugga är ett måste tyvärr, life is life.

Ivve skickade iallafall en mycket trevlig youtube-länk till mig igårkväll. 6 min lång trailer på New Moon, se och häpna!
Jag vill bara se den nununu!



"You're kinda beautiful.."
Aaah <3

090924

Hej alla!
Idag är det den 24:e vilket innebär att det är den 25:e imorgon vilket i sin tur innebär; pengar! haha. Som sedan leder till räkningar! Nä, det jublar vi inte lika mycket åt.

Hela helgen bör spenderas till plugg, har salstenta på måndag och jag vill inte! Vet helt ärligt inte i vilken ände jag ska börja i, & min metod från gymnasiet (sitta och råplugga dagen innan) känns ej så hållbar längre.

Men jaja, som jag brukar säga, det löser sig!

Det är i vilket fall som helst helg snart och det är alltid skönt, & imorgon ska jag vara barnvakt =)



underbar låt!

facebook.

Mina dagar som singel är över! Hurra!




ångestsyndrom.

Hej!
Jag har spenderat den senaste timmen (om inte mer) till att plugga in, kris, ångest och suicid, & kom fram till slutsatsen att alla symptom på ångestsyndrom, är vad jag känner, när jag pluggar. Lite ironiskt nästan, haha.

Nu har jag jätteont i huvudet och pausar från pluggandet för jag orkar inte mer. Så jag sitter här, riktigt uttråkad och lyssnar på musik.

När jag har tid ska jag fixa min blogg bättre, den ser lite konstig ut nu. Men jag har tyvärr varken tid eller ork till det just nu. Plus att mitt sega internet kommer göra så att det tar en evighet.

Nämnde jag förresten att jag ska köpa ny dator i helgen förmodligen?
Denna lutar det åt ;

är den inte vacker? hehe..
nä, det är faktiskt inte bara för att den är fin som jag har bestämt mig för denna, såå ytlig är jag inte, haha.
Inte säker att det blir den, men det lutar åt den. Lite dyr men jag hoppas nämligen jag betalar för kvalitén också.
Men å andra sidan så är det ju trots allt datorer vi pratar om!

beyoncé

Godmorgon..typ, haha.
Gårdagen blev inte så mycket plugg som var planerat, ehrm. Kvällen spenderade jag istället med Sex & the city filmen haha. Men jag försökte faktiskt läsa en av böckerna innan jag somnade.

Jag har kommit in i en Beyoncé-fas idag. Såå bra.


denna t.ex! jättefin.

jag tänkte posta fler låtar, men eftersom älskade 3 har bestämt sig för att sänka min hastighet IGEN, för att jag överskridit gränsen på hur mycket man får surfa (idiotisk ny regel, är så jävla sur), så har jag en omänskligt låg hastighet. & detta måste jag stå ut med tills den 1:a. yay!
Nä, jag är sugen på cheeseburgare, so cheeseburgare I shall eat!
Hörs senare om jag ens kommer in på blogg.se, haha.

söndag.

Hej!
Och så var det söndag igen, och vi vet alla vad jag tycker om söndag, haha. Pluggdag egentligen men det blir ju aldrig pluggdag, bara ångestdag.
I övrigt sitter jag bara här och glor på Idol-reprisen och tuggar tuggummi. Intresseklubben antecknar?

Åh, vet ej vad jag ska skriva, haha. Nä, så jag återkommer när jag har något bättre att säga!



jag vill ha vinter nu! ^^

oo-de-lally

Hej på er.
Det blev faktiskt lite shopping igår. Köpte en tröja från Mango som jag tyckte var mycket charmig och två filmer;



(tröjan kanske ser lite tråkig och livlös ut på bilden men den är faktiskt fin på)




två filmer man bara måste ha! hehe.
Nä nu ska jag nog städa lite, hörs sen! Puss

kläder.

Jag tvättade imorse, och nu när jag skulle prega in allt i garderoben så slog det mig, jag har så mycket kläder. Ändå hittar jag inget fint att ha på mig! Och jag kan heller inte förmå mig att slänga något .."tänk så behöver jag det någon gång". Ändå slängde jag & Adds en rejäl hög när vi rensade. Hm, jaja man kan ju aldrig ha för mycket skor eller kläder! Haha.



(bilden har iochförsig inget med inlägget och göra men ändå, tagen av mig, januari 2009.)

bloggblogg.

Japp, jag är kass jag vet.
Men men, I'm here now.

Igår fick jag ett paket från posten, hade varit gladare om det varit något roligt i det men det var bara min kurslitteratur haha.
I övrigt så är det skitmycket att göra i skolan, jag är så glad att det är helg, trots att jag borde plugga så ska jag bara ta det lugnt nu! Ena hemtentan (grupparbete) är klart nu men har en tenta till plus en individuell salstenta den 28/9. Usch. Får ångest bara jag tänker på det!



Yaay...haha.
Idag ska jag till Entré med Adds & Jackie, shopping shopping!

friday

Hej, sorry. Jag försvann igen, men ni har inte missat något speciellt ska jag säga.
Skolan har ju börjat, har mest varit introduktion och gruppövningar för att lära känna varandra. Nästa vecka börjar det på riktigt. Kurslitteraturen oroar och förvirrar mig, vet knappt vilka böcker jag behöver och med tanke på priserna vill man gärna veta om det är några man inte behöver. Krångligt att gå på högskola måste jag säga!

Jaja, ikväll ska jag och några andra hem till Min och ha skoj. Jag är skittrött men hinner nog bli pigg tills ikväll, haha. Är alltid astrött på eftermiddagen sen blir jag jättepigg på kvällen/natten. Lite olägligt ibland faktiskt.



Har inga nya bilder typ, så lägger upp en gammal jag tog i Stockholm förra året.
Bloggar lite senare eller imorgon, xoxo!