project runway.

Hej!
Jag sitter och kollar på Project Runway just nu. Har egentligen naturprov imorgon på energi men jag orkar inte med den skiten, förstår ingenting! Så åt helvete med det. Det får gå som det går.

Nu börjar Project Runway igen!

samhällskunskap.

Hej!
Haha, hur många gånger har jag inte lagt in inlägg där jag sagt att jag sitter i datasalen och har samhälle. Haha. Det är så jävla tråkigt så man sitter hellre och bloggar och kollar facebook.
Vi fick någon uppgift om partier, joy!

Nä, jag får väl försöka göra den nu.
Hörs sen, puss!

vårkänslor.

Hej!
Idag har det faktiskt varit underbart väder, soligt och fint.
Var i stan med Adds, Ivve & Lena, vi fikade och hade skoj.

Mindre skoj är att vi ska ha naturprov på tisdag och jag har fortfarande inte pluggat. Fan också. Det blir väl att råplugga imorgon kväll, haha. Alltid lika kul.



hej vår.

earth hour.

Justdet, earth hour, jag släckte! Gjorde ni?


Georgia Rule.

Hej!
Jackie, Lena & Jeronimo var här nyss. Vi såg Georgia Rule som faktiskt var skitbra! Jag rekommenderar den verkligen.
Nu har dom gått och jag ska snart sova, ska till IKEA imorgon! Är jävligt trött också för den delen.

http://www.sumubumu.com/wp-content/uploads/2008/11/georgia-rule.jpg

Vi hörs imorgon! Puss.

kulturbolaget.

Hej!
Igår var jag först hemma hos Sara på förfest sen stack vi till Crown, men där blev det problematik på grund av mig, pinsamt men sant, så vi drog till KB istället, men det var faktiskt skitskoj. Hade jättetrevligt!
Idag är jag lite halvdöd men börjar bli piggare nu.

Jag har nyss duschat, åh det var skönt. Ikväll ska förmodligen Jackie komma till mig och så ska vi se på film :)

Nä, nu borde jag nog återgå till att städa här! Puss.

Hej!

Godmorgon bloggen!
Här sitter jag, nyduschad och fräsch. Det är soligt ute men förmodligen kallt som fan, jag hoppas dock att det blir varmare.
Ska nog göra en kopp te, har ändå rätt så mycket tid på mig, ska inte gå förrän ca. kvart i.

Idag ska det bli 4 grader och sol, är inte det varmare än igår? Jag tror det.
Nä, nu ska jag gå och göra mitt te! Vi hörs senare.

New Shoes.

Hey, I put some new shoes on and suddenly everything is right.

Din sko, 249 :- Nu vill man ju ha lite vår också!

sjuk.

Hej!
Förlåt för urkassa updates den senaste tiden, antingen har jag inte orkat eller som nu, så är jag sjuk. Har legat i sängen sedan klockan 15.30 ungefär, har kämpat för att inte somna och har verkligen inte orkat lyfta på mig. Men nu lyfte jag på mig och köpte en naturdiet drink för jag har ingen aptit för mat. Jag hoppas bara jag mår bättre tills imorgon!

Nu väntar jag bara på att min naturdiet ska bli kall så jag kan dricka den, sen är det Desperate Housewives klockan 9!

Hörs senare! Puss.

Islam.

Hej!
Jag sitter i skolan och läser om trosbekännelsen inom Islam, det är inte särskilt kul & jag mår inte bra, känner liksom att mitt huvud och jag inte klickar idag. Jag känner för att äta en jävla massa faktiskt, haha.

Men nu ska jag återgå till Islam, puss!

Måndag igen.

Hej! Kasst med updates, jag vet.
Nu är det måndag igen & jag har så sjukt ont i halsen, kunde knappt sova inatt för det gjorde så jäkla ont, därför är jag uppe såhär tidigt också, brukar gå upp vid 10 över 8.
Så jag dricker mitt te och hoppas att det ska bli bättre, ska se om jag har några Mucoangin eller något hemma.

Iallafall, helgen har varit super, ska visa lite bilder senare, orkar inte nu. I lördags kom jag hem till ett nästan sprillans nytt hem, det kändes så iallafall. Jag hade gardiner, massa ljus, städat, en besticklåda, ett diskställ, ett duschdraperi samt ballonger överallt! Blev såå glad!
Sen var vi och bowlade och det var skitkul, även om jag inte är så duktig men jaja. Drack en Xider som jag köpte i baren där, hehe. Efter bowlingen funderade vi länge på vad vi skulle äta, och tillslut kom vi fram till att gyros & kebab var bäst och närmst, haha.
Efter det bara myste vi hemma hos mig, åt tårta och kollade på film. Mycket trevlig kväll!

Igår var jag i stan och köpte jeansleggings, nagellack och mat. Fikade på Barista och blev av med ett nästan helt nytt paket cigg där, så jag fick köpa nya, men ja, det är sånt som händer.
Söndagskvällen spenderades också hemma hos mig, Adds klippte mig och Lena, lena blev jättegullig i sina lockar och jag fick lugg, hurra!

Nä, nu måste jag nog klä på mig! Puss.

skillnad.



första bilden är från min födelsedagsfest förra året, har det blivit någon skillnad på ett år?
Jag ser inte så stor skillnad, jag ser alltid lika liten ut, haha. Men det är kul att titta på iallafall =)

don't you stop now.

Godmorgon!
Jag vaknade först vid 7 nånting, sen vid 8, sen väcktes jag av telefon kvart över 9, utvilad och redo! haha.
Så jag duschade och verkligen DUSCHADE, skrubbade mig med kokospeeling, rakade mig och hela köret. Känner mig mycket fräsch nu!

Nu sitter jag här och dricker cola och bara väntar på att tiden ska gå. Var nyss nere och KÖPTE CIGARETTER. Hon i kassan bad om leg och sa sedan grattis, haha.

Trist är att vädret är dåligt idag, jag kan ju inte använda mina nya fina brills, suck.

Nä, ska nog gå och..jag vet inte..rulla tummarna eller något, haha. Hörs senare!
Puss.

18 år.

Hej! Nu är man då 18 år men jag tänker mest på att jag är trött och nog ska lägga mig snart. Det är ju imorgn eller oj jag menar idag det börjar hända saker! Idag var jag i stan med Adrian, Ivve, Jackie, Laila & Lena, det var mycket trevligt, vi fikade och hade skoj. Sen stack jag, Ivve & Lenis till entré där jag köpte ett par brillor från Gina Tricot. Nu jävlar får det bli soligt! Ska visa dem på bild snart. Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon! Puss.

entre.

Hej!
Ja, så idag efter skolan var vi på entre och oj oj oj jag kommer nog spendera många shoppingdagar där, haha. Men det var så packat med folk som man orkade liksom inte titta noggrant idag.
Imorgon är det fredag, tralala, äntligen helg, hehe!

Nä jag är tråkig, har inte mer att säga just nu,
hörs senare! puss.

kort skoldag.

Hej!
Jag sitter just nu i datasalen, fick en uppgift på samhälle som jag inte orkar göra så jag bloggar istället, haha. Jag slutar efter denna lektionen, woho! Så då ska vi äta sen så ska vi sticka till entré, det nya köpcentret, ska bli så kul, de verkar ha massa kul affärer + NEWYORKER, åh som jag har längtat. Det finns i Köpenhamn och de har så fina & billiga kläder, nu blir det ännu billigare när det kommit till Malmö, hurra!

Vi hörs senare! Puss.

stressigt.

Hej!
Idag har det varit jäkligt stressigt i köket, men det klarade sig till slut, efter massa dividering med serveringen angående desserter *ehrm*. Sen gick jag och Lenis runt i stan eftersom det var så fint väder. Jag bokade tid till tatuering! Japp, jag ska tatuera mig på tisdag kl.16.00! Känner mig nervös bara jag tänker på det, men ja..det går säkert bra!
Sen var Lena hemma hos mig tills på kvällen, vi sjöng singstar och kollade på tv och hade trevligt.
Men nu ska jag sova, puss!

Cotton candy kiss, can't wait for my sugar rush

Hej!
Förlåt, dåligt med bloggande. Men jag har helt enkelt inte pallat.
Jag är jättesugen på godis, känns som om jag inte ätit det på länge, och det har jag inte heller, för jag har inte det hemma, och har inte pengar till det heller. Så det får väl bli massa te som kompensation istället.

Jag ska bannemig kunna gå i mina snygga men åh så obekväma klackskor, så jag gick på en promenad nyligen med dem. Ja, ont i fötterna som fan. Men jag ska lära mig gå i dem, så det så.



Visst är de fina?


Nä, nu ska jag göra en kopp te!

godmorgon!

Hej!
Det är tisdagsmorgon och jag är på mycket gott humör för jag lyssnar på La Voix och solen skiner ute! Underbart, låt oss njuta medan det varar!
Men nä, nu får man väl gå, man vill ju inte missa naturkunskap med Stefan! Herregud, det vore hemskt.
Vi hörs sen när jag kommit hem igen! Puss.

project runway.

Såg nyss på project runway, det är skoj! Jag blir alltid så sugen på att köpa klänningar när jag tittar på det, haha. Eller ja, jag är iochförsig alltid sugen på att shoppa men ni förstår. Nu är det sex and the city och det är ju aldrig fel. Ska nog ta ett glas oboy till och sen sova!

Hörs imorgon!

rubrik.

Hej,
idag är det måndag, ny vecka! Det är kallt igen och det är INTE kul.
Jag vill ha vår och sommar, men vem fan vill inte det. Det är så mycket man vill!

Jag ska snart käka iallafall tror jag för jag är jäkligt hungrig. Sen måste jag städa, för hyresvärden ska komma och installera bredband imorgon, suck. Jaja, måste ändå städa så det är väl lika bra att göra det nu.

Jaja, återkommer sen när jag städat (oh someone save me).
Puss.

skolan.

Hej!
Jag sitter i skolan och har samhällskunskap, men uppgiften suger för man hittar ingen fakta om det på internet, jävla skit. Så jag skriver här och sitter och chattar på facebook istället, haha.
Men nä, mycket mer har jag väl inte att säga. Vi hörs när jag kommer hem igen! Puss.


shoppingsug.

Hej!
Jag var somsagt i stan med Lena, vi kollade lite på kläder och sånt & jag provade ett par jättefina ljusa jeansleggings på MQ och jag ville bara HA DOM, ah. Samt ett par jättefina skor, även de på MQ, men dom var jättedyra, 700 tror jag. Dream on typ.
Men leggingsen vill jag verkligen ha!
MQ är tråkiga och har inga bilder på sina kläder på hemsidan så jag kan tyvärr ej visa dom för er, men dom var jättefina iallafall.

Jag har nyss duschat, det var väldigt skönt, så nu sitter jag bara här och tar det lugnt.
Men mycket mer har jag inte att säga, vi hörs igen!

and we don't care about the young folks.



Gammal favorit!
Jag vill shoppa, skit också. Jag åt nyss soppa och den var jättegod, och jag är ändå ingen soppfantast!

Söndag.

Än en gång är det den tråkiga dagen igen, SÖNDAG.
Och vi har läxa i samhälle tills imorgon, inte kul! Fy vad jag hatar samhälle, men jag gör ändå mitt bästa för jag vill ha MVG, punkt slut, haha.

Jag ringde nyss och väckte Lena, haha, stackare men klockan är faktiskt 12 och hon väckte mig 9.30 en gång, för att inte nämna alla söndagar hon väckt mig! Hehe.

Så nu ska hon äta och duscha sen ska vi ut i stan en sväng. Måste ju sysselsätta sig en tråkig dag som denna.
Jag ska också äta nu, vi hörs senare!
Puss

ångest.

Jag får ångestattacker nästan varje kväll/natt numera. Inte kul.
Dumma hjärna (eller dumma Vicky).

Nu ska jag sova! Puss.

Serial Mom.

Hej!
Ikväll var vi först i stan en stund sen så åkte vi hem till mig och såg slutet av melodifestivalen, jag tyckte helt rätt låt vann, detta är något lite annorlunda, istället för det vanliga schlager-pop tramset vi brukar skicka (när ska svenska folket fatta att det inte håller?). Nä jag säger go La Voix i Moskva!

Nu längtar man ju till Eurovision, det är så kul!
Annars sitter jag bara här och kollar på Serial Mom, 90-talsfilm på trean, har sett lite av den innan. Perfekt hemmafru gone serial killer ungefär, lite kul, haha.

Vi hörs imorgon gott folk!

maaat.

Tjuhu.
Här sitter jag och är smått uttråkad, lyssnar på Jeckyll & Hyde - Freefall, den är så skön! Den & Time flies.
Idag var jag i stan med Lena & Adds, jag handlade MAT till allas förvåning, så nu har jag inte ett tomt kylskåp längre.
Jag har även köpt Idomin, så jag kan se ut som alla fjortisar på läpparna. Haha, nä jag köpte det för att mina läppar är så spruckna men nu jävlar ska dom bli mjuka!
Lyssna på dessa och bli på G nu såhär på lördagen och allt!




lördag för fan.

Hejsan,
jag vaknade nyligen, tidigt för att vara en lördag men det är nog för min biologiska klocka numera är van att gå upp 6 - 8 varje dag. Jag duschade nyss och ska klä på mig för att sedan möta Lena. Det är jättefint väder och det gillar vi!

Igår kollade jag & ivve på nelly.com & asos.com och sånt där, fyfan, jag dör när jag kollar på de hemsidorna, jag vill bara shoppa loss! På tal om shopping så öppnar det nya köpcentret på värnhemstorget på torsdag, dit måste man ju!

Oj jag glömde posta inlägget innan, jaja. Påklädd och klar nu iallafall. Nu ska jag ta bussen till stan! Puss.

only hope.

Mandy Moore - Only Hope, har postat videon längre ner, åh vad den är fin!
Kan även tipsa om Joshua Radin - What If You, åh den är också så fin!
Idag tränade jag som sagt, det kändes bra! Sen var Adds, Ivve, Laila & Lena hemma hos mig, vi sjöng singstar och hade trevligt.
Men jag ska snart sova tror jag, börjar bli lite nannig.



Lyssna!

fredag.

Hej!
Det är fredag & jag sitter hemma och tvättar, haha. Gud vad det är tråkigt att tvätta, det enda positiva är att man får massa rena kläder, åh det är så skönt! Men att gå upp och ner med kläder och tvättmedel och hänga i torkrum och..nä vad jobbigt.
Ikväll ska jag faktiskt träna, måste träna upp min kropp. Student & Beach 2009 såklart. Men säger inte jag varje år att jag ska bli smal & snygg till sommaren? Jo. Händer det? Nej.
Idag är det en vecka kvar tills jag fyller 18, eller jag 8 dagar om man ska vara exakt!

Nä, nu ska jag snart ner i tvättstugan igen!
Puss.

SNÖ?!

Japp, som sagt, man kan inte lita på vädret, ena dagen är det sol (igår) och andra dagen är det SNÖ (idag). Vad deprimerande. Jag älskar snö på vintern, men nu i mars får det fan räcka.

Jag såg nyss Another Gay Sequel, eh, den var inte så bra, haha, ettan är mycket roligare!

Idag hade vi religionsprov och det kändes som att det gick bra. Jag har lämnat in min insändare och argumenterande uppsats, vilken lättnad! Så jag slipper oroa mig över det nu, skönt.

Nä, jag ska nog ta och fixa något att äta nu.
Vi hörs sen!
Puss

sunshine!

Hej!
Solen skiner och det är så härligt, det känns som att våren börjar komma men det är ju Sverige så imorgon kan det likaväl vara minusgrader igen, tyvärr. Men jag hoppas att det håller i sig och blir varmare, för man blir så mycket gladare av detta vädret!
Idag var det kallkök, jag kan säga att jag ska aldrig mer göra laxmousse i hela mitt liv!
Jag är skittrött, men jag måste plugga till religion och göra en svenskasak också. Ah, låt mig bara få vila några minuter!

städning!

Hejsan!
Jag har nyss städat hela lägenheten, duktig vicky!
Nu är det bara pluggandet också som gäller. Ska göra religion, vi hörs senare. Puss!


naturkunskap.

Hej!
Jag och Adrian var nyss i aulan och snackade om vår praktik med kaxiga tvåor, haha.
Sen fick vi ett cp-naturarbete. Man skulle göra sånt jävla diagram i Excel och jag hatar Excel. Men jag tror jag gjort rätt nu, hoppas jag. Hata natur!

Snart har vi lunch och det är bra för jag är hungrig. Nä, nu ska jag nog logga ut.
Puss!

project runway.

Hej!
Sitter och kollar på Project Runway men just nu är det reklam.
Tänkte bara lägga in en jättefin låt.

Mandy Moore - Only Hope


tvättning

Hade jag inte varit så jävla lat och gått och kollat efter tvätttid direkt när jag kom hem hade jag tvättat nu, men jag gick ner nyligen och såg att jag hade bokat tid 16-20. FAN OCKSÅ. Jag kunde tvättat idag, men nej, nu är alla tider tagna så jag tvättar först på fredag 12-16. Det var allt som fanns. Och jag har fan inga kläder kvar.

Dumma vicky, haha.

Nu ska jag laga mat!

måndag.

Hej!
Idag hade vi bara en lektion, vad skönt! Eller egentligen hade jag och Lena två men det fixade vi, tror jag, hoppas jag. Det får vi se när vår lärare kommer tillbaks från Kina.

Solen skiner och det är sååååå skönt. Provade världens fräsigaste skor idag, ska bara lära mig att gå i dom. Gissar på att jag skämde ut mig för halva Bianco ungefär.

Jag måste verkligen hitta tvätttid, typ hela min garderob ligger i tvätten. Ska gå ner och hitta första bästa tvättid.
Det känns som att jag har helt mycket att göra egentligen, men jag orkar inte. Jag borde städa, tvätta, diska samt plugga till religionsprov, skriva om min argumenterande uppsats, göra klart mitt historiearbete och hitta en insändare till svenskan och skriva ett svar till den. Usch, vad lång listan blev.

Nä jag ska göra en macka istället!
haha. Puss.

product view of: Party gladiator w. plateau

visst är dem fina?

hos ivve.

Hej!
Jag är just nu hos Ivve. Ivve & Lena läser sånna typ Harlequin-noveller, ni vet  dom man kan köpa på ICA där man mest läser om deras sexhistorier, haha.

Men jag ska återgå till Ivve & Lena nu! Puss.

Vakna...

med the voice! Haha, nej, men denna låten gör en piggare.
Den är inte lika bra som originalet men det är en jäkligt bra remix!
Upp och hoppa!


sunday morning.

Hej!
Ja, jag är uppe jäkligt tidigt idag. Lena & Jeronimo bestämde sig för att sova över och vi vaknade 7.50, jag är skittrött. Jag ska duscha nu sen ska jag möta Lena i stan.

Igår åt vi på Ganesha sen så stack vi hem till mig och såg Disaster Movie, den var inte särskilt kul. Men ändå dog jag av flabb åt andra saker, haha. Vilket är synd för den kunde gjorts roligare. Fanns nått roligt i den men nej, scary movie är fan bäst! Haha.

http://www.iwatchstuff.com/assets_c/2008/07/disaster-movie-poster-final-thumb-450x666.jpg

Nu ska jag duscha, puss!

loppis.

Hej!
Idag har jag och lena varit på alla loppis som finns i Malmö, nä men nästan. Jag köpte inget för jag är lite short on cash om man säger så men jag älskar att gå och kolla där iallafall.

Nu ska jag alldeles strax städa & diska, sen ska jag göra mig iordning.

Ni har väl inte missat, HAHAHHAHA;




basic swedish

Hej.
Här sitter jag mitt i natten & snackar med Lena på telefon. Lena var hos mig ikväll en stund och vi kom på en så genial idé, haha, ni måste se videon, det märks att vi inte har något att göra ibland.

http://www.youtube.com/watch?v=9YBouBYPlzs
http://www.youtube.com/watch?v=CuTLxFnK8dA&feature=channel_page

Det var så jäkla kul iallafall, haha.

Idag var jag i stan heeela dagen med Ivve & Lena, det var trevligt.

Nu sitter jag på telefonen med lena, dricker cola och halvkollar på Schakalen på trean. Ska nog sova snart, men så säger jag ju alltid men ändå sitter jag uppe till typ 3 på natten.

vi hörs imorgon, Puss!


Lena håller på med vårt "arbete".





Jag provade kläder på JC och sen på Cha Cha..

- jag tror minsann och dag att jag hittat min studentklänning,
bilden ger den inte rättvisa dock, den är mycket sötare i verkligheten :)

robert pattinson.

Nu sitter jag & lyssnar på Robert Pattinson och ska lägga mig och läsa breaking dawn.
Godnatt!
 
And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

Wild Child

http://thooughts.blogg.se/images/2009/wild-child_28321453.jpg

Såg nyss Wild Child, den var faktiskt kul, men jag är iochförsig en sucker för high-school filmer, men ja, jag gillade den!

torsdag.

Hej hej.
Jag har inte hunnit blogga idag tyvärr men nu sitter jag här iallafall! Idag hade vi prov i samhällskunskap men det gick väl rätt så bra, haha. Sen fikade vi på ölcaféet på möllan en liten stund, sen gjorde jag något chockerande. JAG HANDLADE MAT. Yes, indeed. På vägen hem ringde jag min Mormor och hon berättade att hon fått brev på att min reserverade bok "Breaking Dawn" kommit till stadsbiblioteket och att jag skulle hämta den, gissa om jag blev glad!  Äntligen, äntligen! Så nu jävlar i det ska jag läsa.

Till middag åt jag köttbullar med pasta och ketchup, tro mig när jag säger att det nästan är lyx för att vara mig, jag brukar aldrig äta något med kött till middag, äter typ mest nudlar, ris, pasta med sås och sånt. Skittråkigt i längden, ja.
Så jag är glad för jag har ätit köttbullar! Haha.

Iallafall måste jag berätta om en liten händelse påväg till bussen. Det är jätteblåsigt här, och då menar jag jätteblåsigt. Så när jag skulle ta bussen så stod jag där framme för att kliva på bussen. Inte så långt ifrån mig hade jag den 'buss-pelaren' där bussnummerna står och tabellerna. Hela den plastskivan och pappret blåser av och landar självklart på mig. Gjorde inte särskilt ont men det är lite kul med tanke på att sånt är verkligen så typiskt mig. Även om jag inte kunde hjälpa det. Jag har sådan otur, haha.

Ska kolla film nu eller något! Puss.

samhälle.

Hejsvej!
Jag skrev aldrig igår, dåligt av mig, men jag glömde helt. Pluggade först samhälle sen bara slappade jag och glömde helt bort bloggen!
Men nu sitter jag här, klockan är snart kvart i 7, jag ska ta min buss 07.16. Har Historia nu klockan 08.10, åh, det är HEMSKT att ha det så tidigt på morgonen med HENRIK.
Till råga på allt har jag prov i samhälle idag.

Men nä, nu måste jag gå!
Puss!

säsongsstart.

Hej igen!
Överlag tycker jag det var en jäkligt bra säsongsstart, inte alls seg som vissa säsongsstarter kan tendera att vara ibland. Avsnittet var mycket spännande och jag undrar om dom griper Porter för branden istället. Ah, det återstår att se! I övrigt tyckte jag Julies pojkvän såg överdrivet peddoaktig ut. Är glad att DH är tillbaka iallafall.

Nu ska jag snart sova för jag ska upp klockan 6 imorgon, det är kallkök. Jag orkar inte, men vad fan ska man göra? 
Så detta blir mitt sista inlägg för kvällen, godnatt!



Desperate Housewives

And so it starts!





tisdag.

Hej hej.
Jag har inte så mycket att säga egentligen, ville bara blogga lite. Idag var det skola som vanligt och där hände inget speciellt egentligen.
Efter skolan var jag och fikade med Jackie en snabbis, det var trevligt men jag känner att jag borde skära ned på fikan radikalt, usch vad tråkigt.

Jag ska snart ut & handla cigg och mat, sen är det ju desperate housewives ikväll! Fyfan vad kul att det är tillbaks. Nu är tv-tisdagarna tillbaka, haha.

Men vi hörs sen, puss!

facebook.

God kväll!
Lena kallade spontant ut mig på en fika, så vi satt på barista i typ 1 och en halv timme och bara ordbajsade (vilket underbart ord alltså!) och diskuterade allt mellan himmel & jord, mycket mysigt.
Sen drog vi hem och nu har jag suttit och laddat upp bilder på facebook och taggat. Jag vet ej varför men jag tycker det är så jäkla kul att ladda upp bilder och att tagga, haha.



jag & lena <3

Mycket mer har jag nog inte att berätta, men vi hörs imorgon! Puss.



I'm back.

Hej, förlåt, dåligt med bloggande här, har varit upptagen hela helgen bara. Men nu är jag här!
Som sagt har Anna varit här och vi har haft mycket trevligt!
Jag var i Osby imorse så hann bara till en lektion idag, historian, där jag & Lena fick spel på E, som är så jävla störig och tror att hon är något. Åh, vad hon är störig. Men vi sa emot henne skitmycket, haha.

Annars har jag inte så mycket skoj att berätta. Jag hade bråttom på bussen innan idag på Centralen och självklart står idioten en evighet på stationen, trots att det blinkade 0 min så han var inte tidig. Istället stod han stilla i 5 minuter, jag skojjar inte, 5 minuter! Så började jag dampa ut på chauffören i telefonen med Lena, och alla runt omkring mig tittade lite konstigt på mig men vadfan, jag var pissnödig, röksugen och hungrig. What's a girl to do?



jag bjuder på lite EGO.

puss!